Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Architecture > LEGO® Architecture Big Ben 21013

21013 Big Ben

269,11 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Lego kocke od kojih se može napraviti arhitektura Big Bena zanimljiva je i opuštajuća igra. Uživajte u izradi toranja sa satom-Big Bena od LEGO kocki.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21013

Brickcount

346

Težina

0,307 kg

Preporučena dob

12+

Želite li zanimljive lego kocke uz koje se možete opustiti, ali i ponešto naučiti, Architecture Big Ben odličan je izbor. Ove lego kocke, odnosno model Big Bena dizajnirao je slovenski arhitekt Roc Z. Kobe u suradnji s dizajnerima iz tvrtke Lego.

 

Big Ben je toranj sa satom poznat u cijelom svijetu, spada u jednu od najpoznatijih svjetskih znamenitosti te je vrlo popularna turistička atrakcija.  Nalazi se u Engleskoj, točnije na sjeverno-istočnom uglu Westminsterske palače u Londonu, a građen je od 1843. do 1859. godine nakon požara koji je uništio veći dio prvobitne palače. Ova zanimljiva igra namijenjena je djeci od 12 godina i svima starijima koje zanima arhitektura i dizajn jer uz ove lego kockice svatko može razvijati svoje dizajnerske i arhitektonske vještine. Lego kocke Architecture Big Ben inspiriraju kako mlađu populaciju tako i onu stariju, a uz knjižicu sa uputama svatko može ponešto naučiti o znamenitosti.