Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Architecture > LEGO® Architecture Dubai 21052

21052 Dubai

499,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 17-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Dubai se može pohvaliti nekim od najspektakularnijih građevina na svijetu. Sada stanovnici, turisti i svi obožavatelji tog futurističkog grada mogu složiti slavne znamenitosti u kompletu 21052 Dubai iz kolekcije LEGO® Architecture Skyline.

Fantastične građevine!
Komplet za slaganje za odrasle sadrži modele Burj Khalife, najviše svjetske građevine kada je završena 2010., hotela Burj Al Arab Jumeirah sa 7 zvjezdica, hotela Jumeirah Emirates Towers te fontane Dubai i izvanredne strukture Dubai Frame u mjerilu. Uz jednostavne upute čak će i početnici u slaganju LEGO kocaka moći sastaviti detaljne minijature. A kada se izlože zajedno na postolju, fora kolekcionarska igračka za stol sigurno će privući pozornost ljudi.

Predstavljamo seriju LEGO Architecture...
Kompleti iz serije LEGO Architecture, od modela slavnih znamenitosti do horizonata gradova, uhvatili su srž najpoznatijih svjetskih zgrada, spomenika i gradova, pa su savršeni kreativni pokloni za sve koje zanimaju arhitektura, putovanja, povijest i dizajn.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21052

Brickcount

740

Težina

0,580 kg

Preporučena dob

16+

Dubai se može pohvaliti nekim od najspektakularnijih građevina na svijetu. Sada stanovnici, turisti i svi obožavatelji tog futurističkog grada mogu složiti slavne znamenitosti u kompletu 21052 Dubai iz kolekcije LEGO® Architecture Skyline. Fantastične građevine! Komplet za slaganje za odrasle sadrži modele Burj Khalife, najviše svjetske građevine kada je završena 2010., hotela Burj Al Arab Jumeirah sa 7 zvjezdica, hotela Jumeirah Emirates Towers te fontane Dubai i izvanredne strukture Dubai Frame u mjerilu. Uz jednostavne upute čak će i početnici u slaganju LEGO kocaka moći sastaviti detaljne minijature. A kada se izlože zajedno na postolju, fora kolekcionarska igračka za stol sigurno će privući pozornost ljudi. Predstavljamo seriju LEGO Architecture... Kompleti iz serije LEGO Architecture, od modela slavnih znamenitosti do horizonata gradova, uhvatili su srž najpoznatijih svjetskih zgrada, spomenika i gradova, pa su savršeni kreativni pokloni za sve koje zanimaju arhitektura, putovanja, povijest i dizajn.