Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Classic > LEGO® Classic Bijela podloga 11010

11010 Bijela podloga

69,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 21-05-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Ovo je dosad najveća bijela LEGO® podloga! Svijetla bijela igračka za slaganje velika je 25 cm kvadratnih, pa djeca imaju temelj s 32 x 32 LEGO elementa na kojemu mogu slagati, igrati se i izlagati.

Veći, bolji, svjetliji, bjelji!
Potaknite LEGO graditelje zapanjujućim brojem mogućnosti slaganja, od ledenih jezera do snježnih planina, sunčanih plaža i raketa! Tko kaže da podloga mora biti na dnu? Na kvalitetnoj se podlozi kocke mogu slagati pod bilo kojim kutom, čak i naopako (što je sjajno za dječje superjunačke pustolovine!), a potrebno je samo malo snage da se skinu s nje. A kada prestanu slagati, djeca imaju čvrstu podlogu koja se ne presavija za prijevoz i izlaganje svojih fora modela.

Igračke za slaganje bez ograničenja za razvoj vještina koje traju cijeli život
Kompleti iz serije LEGO Classic omogućavaju djeci da se izraze i igraju bez ograničenja. A dok slažu, stvaraju i zamišljaju, njihove vještine slobodnog razmišljanja i rješavanja problema samo rastu!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

11010

Brickcount

1

Težina

0,104 kg

Preporučena dob

4+

Ovo je dosad najveća bijela LEGO® podloga! Svijetla bijela igračka za slaganje velika je 25 cm kvadratnih, pa djeca imaju temelj s 32 x 32 LEGO elementa na kojemu mogu slagati, igrati se i izlagati. Veći, bolji, svjetliji, bjelji! Potaknite LEGO graditelje zapanjujućim brojem mogućnosti slaganja, od ledenih jezera do snježnih planina, sunčanih plaža i raketa! Tko kaže da podloga mora biti na dnu? Na kvalitetnoj se podlozi kocke mogu slagati pod bilo kojim kutom, čak i naopako (što je sjajno za dječje superjunačke pustolovine!), a potrebno je samo malo snage da se skinu s nje. A kada prestanu slagati, djeca imaju čvrstu podlogu koja se ne presavija za prijevoz i izlaganje svojih fora modela. Igračke za slaganje bez ograničenja za razvoj vještina koje traju cijeli život Kompleti iz serije LEGO Classic omogućavaju djeci da se izraze i igraju bez ograničenja. A dok slažu, stvaraju i zamišljaju, njihove vještine slobodnog razmišljanja i rješavanja problema samo rastu!