Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Classic > LEGO® Classic Kocke i kuće 11008

11008 Kocke i kuće

169,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 26-01-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Djeca razumiju važnost doma od ranog djetinjstva, pa je komplet LEGO® Classic Kocke i kuće savršen način da ih uvedete u kreativno slaganje. Dok djeca grade, igraju se pa ponovno grade, razvijaju važne vještine koje traju cijeli život.

Potaknite djecu na slaganje zabavnom zbirkom LEGO kuća
Dječaci i djevojčice od 4 godine i stariji uživat će u slaganju 6 jednostavnih LEGO modela i u igri njima. Treba sagraditi obiteljsku kuću, svjetionik, iglu, dvorac, malu kuću i vjetrenjaču. Uz jednostavne upute i fora značajke, kao što su krila vjetrenjače koja se okreću, gradnja je brza i zabavna. Nakon što djeca izgrade modele, ostat će im još kocaka i dijelova da naprave vlastiti dom iz snova.

Pomozite djeci da razviju ključne vještine uz igračke za slaganje iz serije LEGO Classic
Iz kompleta LEGO Classic djeca dobivaju ideje i nadahnuće. Zabavni modeli i jednostavne upute pomažu im da počnu. Dok pronalaze radost u gradnji vlastitih modela, usvajaju vještine ključne za uspjeh u budućnosti.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

11008

Brickcount

270

Težina

0,445 kg

Preporučena dob

4+

Djeca razumiju važnost doma od ranog djetinjstva, pa je komplet LEGO® Classic Kocke i kuće savršen način da ih uvedete u kreativno slaganje. Dok djeca grade, igraju se pa ponovno grade, razvijaju važne vještine koje traju cijeli život. Potaknite djecu na slaganje zabavnom zbirkom LEGO kuća Dječaci i djevojčice od 4 godine i stariji uživat će u slaganju 6 jednostavnih LEGO modela i u igri njima. Treba sagraditi obiteljsku kuću, svjetionik, iglu, dvorac, malu kuću i vjetrenjaču. Uz jednostavne upute i fora značajke, kao što su krila vjetrenjače koja se okreću, gradnja je brza i zabavna. Nakon što djeca izgrade modele, ostat će im još kocaka i dijelova da naprave vlastiti dom iz snova. Pomozite djeci da razviju ključne vještine uz igračke za slaganje iz serije LEGO Classic Iz kompleta LEGO Classic djeca dobivaju ideje i nadahnuće. Zabavni modeli i jednostavne upute pomažu im da počnu. Dok pronalaze radost u gradnji vlastitih modela, usvajaju vještine ključne za uspjeh u budućnosti.