Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Classic > LEGO® Classic Kreativne plave kocke 11006

11006 Kreativne plave kocke

49,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 21-05-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Uzbudljivi komplet plavih LEGO® kocaka za djecu pun je ideja i nadahnuća! Dok djeca slažu, igraju se pa ponovno slažu, bezvremenska igračka za slaganje otključava kreativni potencijal i pomaže u razvoju vještina koje će trajati cijeli život.

Pokrenite kreativno slaganje početničkim kompletom LEGO kocaka
Djeca od 4 godine i starija uživat će u igri trima LEGO igračkama koje je jednostavno složiti. Jednostavne upute i zabavne značajke odmah pokreću maštovitu igru. U kompletu su igračka plavi kit s velikim okruglim očima i otvorom za vodu, vlak s kotačima koji se okreću i mali robot s pokretnim rukama. Kreativna zabava nastavlja se kada djeca kombiniraju kocke da izmijene modele, a raste brzinom munje kada počnu stvarati bezbroj vlastitih maštovitih modela.

Gradite korisne vještine uz LEGO kocke za djecu
Kompleti iz serije LEGO Classic omogućavaju djeci da se igraju bez ograničenja i da se izraze. Dok slažu, stvaraju i zamišljaju, razvijaju vještine uz koje će lakše pronaći sreću i uspjeh u budućnosti.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

11006

Brickcount

52

Težina

0,007 kg

Preporučena dob

4+

Uzbudljivi komplet plavih LEGO® kocaka za djecu pun je ideja i nadahnuća! Dok djeca slažu, igraju se pa ponovno slažu, bezvremenska igračka za slaganje otključava kreativni potencijal i pomaže u razvoju vještina koje će trajati cijeli život. Pokrenite kreativno slaganje početničkim kompletom LEGO kocaka Djeca od 4 godine i starija uživat će u igri trima LEGO igračkama koje je jednostavno složiti. Jednostavne upute i zabavne značajke odmah pokreću maštovitu igru. U kompletu su igračka plavi kit s velikim okruglim očima i otvorom za vodu, vlak s kotačima koji se okreću i mali robot s pokretnim rukama. Kreativna zabava nastavlja se kada djeca kombiniraju kocke da izmijene modele, a raste brzinom munje kada počnu stvarati bezbroj vlastitih maštovitih modela. Gradite korisne vještine uz LEGO kocke za djecu Kompleti iz serije LEGO Classic omogućavaju djeci da se igraju bez ograničenja i da se izraze. Dok slažu, stvaraju i zamišljaju, razvijaju vještine uz koje će lakše pronaći sreću i uspjeh u budućnosti.