Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Classic > LEGO® Classic Kreativne zelene kocke 11007

11007 Kreativne zelene kocke

49,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 23-04-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Bezvremenska igračka za slaganje puna je ideja i nadahnuća u predivnoj zelenoj! Dok djeca slažu, igraju se i ponovno slažu, njihova se mašta otvara dok se razvijaju vještine koje pomažu u budućem uspjehu.

Potaknite kreativnost uz maštovitu igračku s kockama za slaganje
Uvedite djecu od 4 godine i stariju u kreativno slaganje uz 3 jednostavne LEGO® igračke. Komplet sadrži slatkog psa, mali helikopter s rotirajućim lopaticama i stablo jabuke s voćkom koja se može otkinuti i izgleda slasno. Zabava počinje odmah zbog jednostavnih i zabavnih značajki. Maštovita igra polijeće kada djeca pomiješaju kocke da bi prilagodila modele, a juri u visine dok djeca slažu vlastite modele.

Izgradite vještine potrebne u budućnosti uz kocke za djecu
Kompleti iz serije LEGO Classic potiču dječake i djevojčice na slaganje, stvaranje i zamišljanje. Dok uživaju u beskrajnoj otvorenoj igri i kreativnom izražavanju, razvijaju vrijedne vještine koje će trajati do kraja života.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

11007

Brickcount

60

Težina

0,081 kg

Preporučena dob

4+

Bezvremenska igračka za slaganje puna je ideja i nadahnuća u predivnoj zelenoj! Dok djeca slažu, igraju se i ponovno slažu, njihova se mašta otvara dok se razvijaju vještine koje pomažu u budućem uspjehu. Potaknite kreativnost uz maštovitu igračku s kockama za slaganje Uvedite djecu od 4 godine i stariju u kreativno slaganje uz 3 jednostavne LEGO® igračke. Komplet sadrži slatkog psa, mali helikopter s rotirajućim lopaticama i stablo jabuke s voćkom koja se može otkinuti i izgleda slasno. Zabava počinje odmah zbog jednostavnih i zabavnih značajki. Maštovita igra polijeće kada djeca pomiješaju kocke da bi prilagodila modele, a juri u visine dok djeca slažu vlastite modele. Izgradite vještine potrebne u budućnosti uz kocke za djecu Kompleti iz serije LEGO Classic potiču dječake i djevojčice na slaganje, stvaranje i zamišljanje. Dok uživaju u beskrajnoj otvorenoj igri i kreativnom izražavanju, razvijaju vrijedne vještine koje će trajati do kraja života.