Nedostupno

Policijska postaja

179,99 €
10278 Šifra
2923 Broj kockica
18+ Uzrast
14 mišljenja
Hero Image

Unaprijedite svoje susjedstvo. Najnoviji dodatak kolekciji LEGO® modularnih zgrada nudi više mogućnosti građenja i razigranih iznenađenja nego ikad.

Pobjegnite u slasni svijet prijevare, otkrivanja i krafni s ovim modelom LEGO® policijske postaje (10278). Uživajte u satima impresivne gradnje dok stvarate policijsku postaju na tri kata. Pogledajte kako stubište izgrađeno od cigle vijuga kroz detaljne podove koji se mogu ukloniti kako biste mogli istražiti unutrašnjost. U susjedstvu je dućan s krafnama prepun poslastica, a s druge strane kiosk s novinama.


Hero Image
Hero Image
Hero Image

Ovaj impresivan set prepun je skrivenih značajki i pametnog dizajna. S ormarićem za dokaze, zatvorskom ćelijom, prostorijom za ispitivanje i pločom za slučaj, zajedno s crvenim linijama koje povezuju tragove, policija ima sve što im je potrebno da riješi misterij. U sklopu seta nalazi se i niz novih dijelova koji će se svidjeti odraslim LEGO obožavateljima.


  • LEGO policijska postaja dio je maštovite kolekcije modularnih zgrada. Bilo da gradite sami ili s obitelji, ovo je izazov za fokusiranje uma i upečatljiv prikaz u kojem ćete uživati zajedno s drugim LEGO modularnim zgradama.
  • Prepun pametnih dizajnerskih značajki i neočekivanih iznenađenja, ovaj komplet za izradu modela LEGO® Policijske postaje (10278) savršen je set za odrasle koji traže pametan projekt.
  • Otkrijte elegantne značajke s detaljima za otkrivanje kriminala, uključujući ploču s autentičnim crvenim linijama koje povezuju tragove, snimač na kolutu, zatvorsku ćeliju, ormarić za dokaze i još mnogo toga.
  • S 2923 komada i 5 minifigura, uključujući policajca iz 1940-ih, ima puno toga za otkriti. Tiskane pločice poput jumbo plakata, telefona i pisaćeg stroja oživljavaju detaljne scene.
  • Idealan za ljubitelje istinskog kriminala i ljubitelje LEGO®-a, ovaj komplet za građenje pruža sate uživanja i kreativno iskustvo koje će se svidjeti odraslima.
  • Mjere preko 37 cm visine, uključujući antene, 25 cm širine i 25 cm dubine.
Policijska postaja
You have successfully subscribed!