Naslovnica > Teme > LEGO® Creator Expert > LEGO® Creator Expert Zimski blagdanski vlak 10254

10254 Zimski blagdanski vlak

699.99 kn 799,99 kn
Akcija vrijedi do 19.05.2018.
FREE
Procijenjeno vrijeme isporuke: 26-04-2018
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Proslavi praznike s ovim blagdanskim željezničkim kompletom koji donosi LEGO®, s čvrstom zelenom lokomotivom s crvenim kotačima i velikim dimnjakom te vagonom za ugljen, ravnim vagonom s božićnim drvcem, darovima.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10254

Brickcount

734

Težina

1,260 kg

Preporučena dob

12+

Proslavi praznike s ovim blagdanskim željezničkim kompletom koji donosi LEGO®, s čvrstom zelenom lokomotivom s crvenim kotačima i velikim dimnjakom te vagonom za ugljen, ravnim vagonom s božićnim drvcem, darovima i igračkama te udobnim crvenim službenim vagonom, gdje možeš sjesti za stol s kontrolorom karata i popiti topli kakao. Zabavi se tovareći igračke i darove te gledaj kako se božićno drvce okreće dok putuješ po tračnicama. Stani i pokupi putnike na šarmantnoj platformi za ukrcaj, na kojoj su klupa i svjetiljka, a onda se pridruži strojovođi u kabini i pomozi mu da na vrijeme dostavi dragocjeni teret!

$(window).load(function(){ equalHeightDivGroup(".dflagcont",".itemrow"); $('#zoomdb').zoom({magnify:2}); $('.zoominglink a').on('click', function() { setTimeout(function() { $('#zoomdb').zoom({magnify:2}); }, 300); }); }); $('span.addgift').qtip({ // Your config here style: { classes: 'qtip-green,qtip-rounded,qtip-shadow' } });