Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Creator > LEGO® Creator Avion s propelerom 31099

31099 Avion s propelerom

79,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 15-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Potaknite dječju kreativnost i ljubav prema igri uz komplet LEGO® Creator 3-u-1 Avion s propelerom (31099). Djeca će rado uzlijetati i slijetati uz ovaj raznobojni avion s propelerom koji se vrti i podesivim vrhovima krila.

Kreativna sloboda
Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti avion s propelerima, a onda ga pretvoriti u mlažnjak ili helikopter s platformom za slijetanje. Poslije mogu osloboditi kreativnost i sastaviti nešto sasvim novo. Uz sjajnu igračku za slaganje djeca koja vole više stvari mogu uživati u 3-u-1 mogućnostima slaganja, pa je izvrstan poklon za sve prigode.

Prepoznatljivi, samostalni modeli
Kompleti iz serije LEGO Creator 3-u-1 potiču djecu na maštovitu igru detaljnim i realističnim modelima. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Zabavni i inspirativni kompleti savršeni su božićni ili rođendanski pokloni za djecu.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

31099

Brickcount

128

Težina

0,164 kg

Preporučena dob

6+

Potaknite dječju kreativnost i ljubav prema igri uz komplet LEGO® Creator 3-u-1 Avion s propelerom (31099). Djeca će rado uzlijetati i slijetati uz ovaj raznobojni avion s propelerom koji se vrti i podesivim vrhovima krila. Kreativna sloboda Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti avion s propelerima, a onda ga pretvoriti u mlažnjak ili helikopter s platformom za slijetanje. Poslije mogu osloboditi kreativnost i sastaviti nešto sasvim novo. Uz sjajnu igračku za slaganje djeca koja vole više stvari mogu uživati u 3-u-1 mogućnostima slaganja, pa je izvrstan poklon za sve prigode. Prepoznatljivi, samostalni modeli Kompleti iz serije LEGO Creator 3-u-1 potiču djecu na maštovitu igru detaljnim i realističnim modelima. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Zabavni i inspirativni kompleti savršeni su božićni ili rođendanski pokloni za djecu.