Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Creator > LEGO® Creator Gradski dućan s igračkama 31105

31105 Gradski dućan s igračkama

349,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 14-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Ispunite želje obožavateljima 3-u-1 kompleta iz serije LEGO® Creator detaljnim modelom iz kompleta Gradski dućan s igračkama (31105). Mali graditelji satima će istraživati gradsku kuću na dvije razine, sa stanom na katu i dućanom s igračkama u prizemlju te se voziti na raketi.

Potaknite slobodno i kreativno slaganje
Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti dućan s igračkama na katu i pretvoriti ga u slastičarnicu s prostorom za sjedenje i LEGO radionicom u stražnjem dijelu, slatku cvjećarnicu s krovnim prozorom ili u nešto sasvim novo. Igračka za slaganje potiče na maštovitu igru i sjajan je božićni ili rođendanski poklon.

Jedinstveni, samostalni modeli s mnogo mogućnosti igre
LEGO Creator 3-u-1 kompleti sadrže detaljne, realistične modele koji potiču djecu na maštovitu igru. Uz igračke djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Impresivni, inspirativni kompleti sjajni su pokloni za obožavatelje i djecu za bilo koju prigodu.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

31105

Brickcount

554

Težina

0,860 kg

Preporučena dob

8+

Ispunite želje obožavateljima 3-u-1 kompleta iz serije LEGO® Creator detaljnim modelom iz kompleta Gradski dućan s igračkama (31105). Mali graditelji satima će istraživati gradsku kuću na dvije razine, sa stanom na katu i dućanom s igračkama u prizemlju te se voziti na raketi. Potaknite slobodno i kreativno slaganje Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti dućan s igračkama na katu i pretvoriti ga u slastičarnicu s prostorom za sjedenje i LEGO radionicom u stražnjem dijelu, slatku cvjećarnicu s krovnim prozorom ili u nešto sasvim novo. Igračka za slaganje potiče na maštovitu igru i sjajan je božićni ili rođendanski poklon. Jedinstveni, samostalni modeli s mnogo mogućnosti igre LEGO Creator 3-u-1 kompleti sadrže detaljne, realistične modele koji potiču djecu na maštovitu igru. Uz igračke djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Impresivni, inspirativni kompleti sjajni su pokloni za obožavatelje i djecu za bilo koju prigodu.