Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Creator > LEGO® Creator Raketni kamion 31103

31103 Raketni kamion

209,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 13-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Pokrenite maštu mladih ljubitelja vozila kompletom igračaka LEGO® Creator 3-u-1 Raketni kamion (31103). Djeca će uživati u širenju granica u kompletu za slaganje zeleno-bijelim kamionetom s raketnim motorom na stražnjem dijelu, usisnom cijevi i podesivim spojlerom.

Mnogo maštovitog uzbuđenja i akcije
Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti raketni kamion, pretvoriti ga u terenac ili četverokotač ili pustiti mašti na volju pa sastaviti nešto novo. Raketni kamion i terenac imaju prostor za figuricu (koja ne dolazi u kompletu) u kabini. Sjajna igračka za slaganje potiče na maštovitu igru i siguran je odabir za poklon u bilo kojoj prigodi.

Poznati, realistični akcijski modeli
Kompleti iz serije LEGO Creator 3-u-1 omogućavaju djeci igru detaljnim i realističnim modelima. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Zabavni, akcijski kompleti sjajni su božićni ili rođendanski pokloni.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

31103

Brickcount

198

Težina

0,390 kg

Preporučena dob

7+

Pokrenite maštu mladih ljubitelja vozila kompletom igračaka LEGO® Creator 3-u-1 Raketni kamion (31103). Djeca će uživati u širenju granica u kompletu za slaganje zeleno-bijelim kamionetom s raketnim motorom na stražnjem dijelu, usisnom cijevi i podesivim spojlerom. Mnogo maštovitog uzbuđenja i akcije Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti raketni kamion, pretvoriti ga u terenac ili četverokotač ili pustiti mašti na volju pa sastaviti nešto novo. Raketni kamion i terenac imaju prostor za figuricu (koja ne dolazi u kompletu) u kabini. Sjajna igračka za slaganje potiče na maštovitu igru i siguran je odabir za poklon u bilo kojoj prigodi. Poznati, realistični akcijski modeli Kompleti iz serije LEGO Creator 3-u-1 omogućavaju djeci igru detaljnim i realističnim modelima. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Zabavni, akcijski kompleti sjajni su božićni ili rođendanski pokloni.