Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Creator > LEGO® Creator Sportski automobil 31100

31100 Sportski automobil

79,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 09-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Potaknite dječju ljubav prema vozilima i kreativnost uz uzbudljivi 3-u-1 komplet igračaka LEGO® Creator Sportski auto (31100). Djeca će uživati u jurnjavi crveno-crnim sportskim autom sa središnjim motorom, cijevi za usis zraka i stražnjim spojlerom.

Zabava i kreativna sloboda u slaganju
Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti sportski auto, pretvoriti ga u hot rod s motorom i cijevi za usis zraka, napraviti starinski avion ili nešto potpuno novo. Sjajna igračka za slaganje potiče maštovitu igru i izvrstan je poklon ili nagrada. I sportski auto i hot rod imaju dovoljno prostora u kabini za figuricu.

Samostalni modeli za slaganje, igru i preslagivanje
LEGO Creator 3-u-1 zabavni kompleti potiču djecu na maštovitu igru detaljnim i realističnim modelima. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Mali i inspirativni kompleti sjajni su pokloni za bilo koju prigodu.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

31100

Brickcount

134

Težina

0,205 kg

Preporučena dob

6+

Potaknite dječju ljubav prema vozilima i kreativnost uz uzbudljivi 3-u-1 komplet igračaka LEGO® Creator Sportski auto (31100). Djeca će uživati u jurnjavi crveno-crnim sportskim autom sa središnjim motorom, cijevi za usis zraka i stražnjim spojlerom. Zabava i kreativna sloboda u slaganju Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti sportski auto, pretvoriti ga u hot rod s motorom i cijevi za usis zraka, napraviti starinski avion ili nešto potpuno novo. Sjajna igračka za slaganje potiče maštovitu igru i izvrstan je poklon ili nagrada. I sportski auto i hot rod imaju dovoljno prostora u kabini za figuricu. Samostalni modeli za slaganje, igru i preslagivanje LEGO Creator 3-u-1 zabavni kompleti potiču djecu na maštovitu igru detaljnim i realističnim modelima. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Mali i inspirativni kompleti sjajni su pokloni za bilo koju prigodu.