Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Creator > LEGO® Creator Vatreni zmaj 31102

31102 Vatreni zmaj

169,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 09-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Potaknite ljubav djece prema strašnim bićima i njihovu kreativnost uz komplet LEGO® Creator 3-u-1 Vatreni zmaj (31102). Djeca će se rado igrati strašnim vatrenim zmajem s pomičnim glavom, čeljusti, nogama, repom, krilima i kandžama te škrinjom za blago koja se otvara i odabranim elementima.

Sloboda slaganja i igre
Djeca mogu uživati i veseliti se uz 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti vatrenog zmaja, a onda ga pretvoriti u sabljozubog tigra s pomičnim zglobovima, glavom i čeljusti, škorpiona s pomičnim nogama i kandžama ili smisliti nešto potpuno novo. Ova igračka za slaganje potiče maštovitu igru i izvrstan je poklon za djecu za sve prigode.

Poznati modeli temeljeni na mašti i stvarnosti
Kompleti iz serije LEGO Creator sadrže 3-u-1 igračke s mnogo detalja za djecu koja vole različite stvari i potiču maštovitu igru. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

31102

Brickcount

234

Težina

0,355 kg

Preporučena dob

7+

Potaknite ljubav djece prema strašnim bićima i njihovu kreativnost uz komplet LEGO® Creator 3-u-1 Vatreni zmaj (31102). Djeca će se rado igrati strašnim vatrenim zmajem s pomičnim glavom, čeljusti, nogama, repom, krilima i kandžama te škrinjom za blago koja se otvara i odabranim elementima. Sloboda slaganja i igre Djeca mogu uživati i veseliti se uz 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti vatrenog zmaja, a onda ga pretvoriti u sabljozubog tigra s pomičnim zglobovima, glavom i čeljusti, škorpiona s pomičnim nogama i kandžama ili smisliti nešto potpuno novo. Ova igračka za slaganje potiče maštovitu igru i izvrstan je poklon za djecu za sve prigode. Poznati modeli temeljeni na mašti i stvarnosti Kompleti iz serije LEGO Creator sadrže 3-u-1 igračke s mnogo detalja za djecu koja vole različite stvari i potiču maštovitu igru. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost.