Nedostupno

Batwing iz godine 1989

199,99 €
76161 Šifra
2363 Broj kockica
18+ Uzrast
Slični proizvodi:
4 mišljenja
Hero Image

Oživite legendarni film o Batmanu iz 1989. Ovo nije dječja igračka. Ako ste ozbiljni u vezi s BATMANOM™, super herojima iz stripova ili stvaranjem cool modela, ovo LEGO® DC BATMAN 1989 Batwing je za Vas!

Ponovo stvorite autentične detalje i gotičku eleganciju BATMANovog legendarnog zrakoplova, Batwinga, s ovim modelom za izradu i prikaz od LEGO kockica. Impresivna reprodukcija sadrži realistične detalje, uklonjivu nadstrešnicu, ispunjenu unutrašnjost, preklope koji se mogu postaviti i novu posebnu kocku koja će vam omogućiti da montirate i prikažete svoj model na zidu. Tu je i stalak, natpisna pločica i 3 mini figure – BATMAN™, THE JOKER™ i Lawrence the Boombox Goon™ – za stvaranje impresivnog okruženja za vaš model.


Hero Image
Hero Image
Hero Image

Pobjegnite na trenutak iz užurbanog svijeta i otkrijte radost kreativne konstrukcije s LEGO građevinskim setovima za odrasle. Zadovoljavajući za izradu i zadivljujući za prikaz, LEGO kompleti za odrasle su sjajni rođendanski ili blagdanski pokloni i osobne poslastice za sve zainteresirane za izradu modela ili strip kulturu.


  • Prepustite se svojoj strasti prema Caped Crusader™ s LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwingom. Ako ste odrasli obožavatelj Batmana ili entuzijast u izradi modela, ovaj model Batwinga koji se može sastaviti je za Vas!
  • Ikonski stil Batwinga iz filma BATMAN™ iz 1989. naglašen je čvrstim postoljem, natpisnom pločicom i 3 mini figure: BATMAN, THE JOKER™ i Boombox goon.
  • Ovaj izazovan građevinski projekt pruža zadivljujući odmor i oslobađanje od stresa od stvarnog svijeta – i izgledat će sjajno kada je izložen na zidu ili na postolju u vašem domu ili na radnom mjestu.
  • Svaki obožavatelj superheroja ili LEGO® obožavatelj voljet će ovaj komplet od 2363 dijela. Bez obzira kupujete li ga za sebe, kao rođendanski ili blagdanski poklon, model LEGO Batwing zasigurno će vam pružiti sate užitka.
  • Nisu potrebne baterije. Ovaj kolekcionarski komad BATMAN™ suvenira nudi praktično iskustvo izrade i prikaza koje će privući oko svakog entuzijasta BATMAN-a, SF-a ili izrade modela.
  • Visok preko 11 cm, 52 cm dugačak i 58 cm širok, LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing izgleda zapanjujuće na svom postolju i kada je pričvršćeno na zid.
Batwing iz godine 1989
You have successfully subscribed!