Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Ana na ekspediciji kanuom 41165

41165 Ana na ekspediciji kanuom

169,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 29-10-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Putuj uz rijeku na izlet u začaranu šumu, daleko od Arendellea, u posebnom kanuu za pustolovine s omiljenim Disneyjevim likovima Anom i Olafom! Pristani uz obalu i nahrani slatkog zečića, a onda se zabavi u igri na klackalici i spusti se do rijeke niz ledeni tobogan. Ali pazi da ne probudiš zemljanog diva koji spava na obali!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

41165

Brickcount

108

Težina

0,285 kg

Preporučena dob

4+

Neka vaše dijete ponovno proživi omiljene scene iz Disneyeva filma Snježno kraljevstvo II uz komplet LEGO® l Disney 41165 Ana na ekspediciji kanuom. Komplet LEGO 4+ s kanuom posebno je oblikovan da bude zabavan i jednostavan, a sadrži životinjsku figuru za zabavnu igru uloga s posebnom podlogom za početnike koja omogućuje čak i djeci koja prvi put slažu kocke da osjete ponos kada slože zgrade, vozila i još više potpuno samostalno. Jednostavni vodič za slaganje i igru pomoći će vašim malim obožavateljima Disneyjeva Snježnog kraljevstva da shvate svrhu svih koraka u slaganju te razviju maštu i samopouzdanje za savršen početak slaganja LEGO kocaka u poznatom diznijevskom okružju. Svi LEGO graditelji mogu doživjeti nevjerojatna iskustva slaganja uz Instructions PLUS u aplikaciji LEGO Life za pametne telefone i tablete. Jednostavne i intuitivne upute za slaganje omogućuju im da približavaju, okreću i vizualiziraju svoju tvorevinu u nevidljivom načinu rada. Instructions PLUS sjajne su upute za mlađe graditelje jer ih vode kroz proces slaganja i daju osjećaj samostalnosti i postignuća. Komplet za slaganje za dječake, djevojčice i sve obožavatelje Disneyjeva Snježnog kraljevstva sadrži 2 Disneyjeva lika te LEGO figuru zeca.

• Kompleti LEGO® 4+ posebno su oblikovani da na zabavan i jednostavan način pomognu mališanima da razviju samopouzdanje uz jednostavne korake slaganja za savršen ulaz u svijet slaganja LEGO kocaka.
• Sadrži 2 figurice slavnih Disneyjevih likova: Anu i Olafa te LEGO® figuru zeca.
• Pustolovni komplet za igru sadrži ledeni kanu sa svjetiljkom i scenu rijeke s ledenim toboganom, klackalicu, pomično lišće i kamenje sa slikom uspavanih zemaljskih divova.
• Pustolovni kanu ima podlogu za početnike kako bi vaše dijete brzo počelo slagati i igrati se u uzbudljivom svijetu pustolovina serije LEGO® l Disney.
• LEGO® 4+ uvodi vaše dijete u širok svijet omiljenih filmskih i televizijskih likova te svakodnevnih junaka.
• Kompleti za igru LEGO® 4+ prije su bili dio kolekcije LEGO Juniors i kompatibilni su sa svim LEGO kompletima za kreativno slaganje.
• Komplet za igru i slaganje s Anom iz Snježnog kraljevstva savršen je dar za mališane.
• U aplikaciji LEGO® Life pronađite intuitivne Instructions PLUS, upute za slaganje. Uz njih čak i mlađi graditelji mogu lako slagati uz jednostavno približavanje, rotaciju i nevidljivi način rada za vizualizaciju tvorevina.
• Kombiniraj s kompletom 41166 Elza u pustolovini kolima za još više magije iz serije 4+ LEGO® l Disney Frozen II.
• Kanu je visok više od 3 cm, dug 9 cm i širok 3 cm.
• Riječna scena visoka je više od 8 cm, široka 28 cm, a duboka 15 cm.