Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Elza u pustolovini kolima 41166

41166 Elza u pustolovini kolima

279,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 10-08-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Stavi prtljagu u kola i kreni u zemlju čuda iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2 s Elzom i sobom Svenom. Pronađi staju u kojoj je mali sob i ugrij se uz logorsku vatru dok pečeš sljezov kolačić. Nakon piknika i noćnog odmora, nastavi sa snježnom pustolovinom s Elzom.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

41166

Brickcount

116

Težina

0,320 kg

Preporučena dob

4+

Neka vaše dijete ponovno stvori čarobne trenutke iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo II uz komplet LEGO® l Disney 41166 Elza u pustolovini kolima. Komplet LEGO 4+ s kolima posebno je oblikovan da bude zabavan i jednostavan za mališane, a sadrži Disneyjeve likove i LEGO figuru malog soba za zabavnu igru uloga s posebnom podlogom za početnike koja omogućuje čak i djeci koja prvi put slažu kocke da osjete ponos kada slože zgrade, vozila i još više potpuno samostalno. Jednostavni vodič za slaganje i igru pomoći će vašim obožavateljima Disneyjeva Snježnog kraljevstva da shvate svrhu svih koraka u slaganju te razviju maštu i samopouzdanje za savršen početak slaganja LEGO kocaka u poznatom diznijevskom okružju. Svi LEGO graditelji mogu doživjeti nevjerojatna iskustva slaganja uz Instructions PLUS u aplikaciji LEGO Life za pametne telefone i tablete. Jednostavne i intuitivne upute za slaganje omogućuju im da približavaju, okreću i vizualiziraju svoju tvorevinu u nevidljivom načinu rada. Instructions PLUS sjajne su upute za mlađe graditelje jer ih vode kroz proces slaganja i daju osjećaj samostalnosti i postignuća. Komplet za slaganje za djevojčice, dječake i sve obožavatelje Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo II sadrži lutkicu te 2 LEGO figure sobova.

• Kompleti LEGO® 4+ posebno su oblikovani da na zabavan i jednostavan način pomognu mališanima da razviju samopouzdanje uz jednostavne korake slaganja za savršen ulaz u svijet slaganja LEGO kocaka.
• Sadrži lutkicu Elzu iz Snježnog kraljevstva te 2 LEGO® figure sobova: Svena i malog soba.
• Sadrži Elzina kola u koja mogu sjesti 2 lutke, uzde za Svena, staju s koritom za vodu i logorskom vatrom, hranilicu sa sijenom te područje za piknike u Snježnom kraljevstvu.
• Svenova kočija za sastavljanje ima podlogu za početnike kako bi vaše dijete brzo počelo slagati i igrati se u uzbudljivom svijetu pustolovina kolekcije LEGO® l Disney Frozen.
• Dodatni elementi uključuju mrkvu, keks, kutiju za kekse, sljezov kolačić i četku.
• LEGO® 4+ uvodi vaše dijete u širok svijet omiljenih filmskih i televizijskih likova te svakodnevnih junaka.
• Kompleti za igru LEGO® 4+ prije su bili dio kolekcije LEGO Juniors i kompatibilni su sa svim LEGO kompletima za kreativno slaganje.
• Igračka za slaganje s Elzom savršen je dar za mališane.
• U aplikaciji LEGO® Life pronađite intuitivne Instructions PLUS, upute za slaganje. Uz njih čak i mlađi graditelji mogu lako slagati uz jednostavno približavanje, rotaciju i nevidljivi način rada za vizualizaciju tvorevina.
• Kombiniraj s kompletom 41165 Ana na ekspediciji kanuom za još više magije iz serije 4 + LEGO® l Disney Frozen II.
• Kola sa Svenom visoka su više od 7 cm, duga 21 cm, a široka 12 cm.
• Staja je visoka više od 6 cm, široka 8 cm, a duboka 6 cm.