Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Elzina kutija za nakit 41168

41168 Elzina kutija za nakit

349,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 21-05-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Napravi vlastitu prekrasnu kutiju za nakit s motivom Snježnog kraljevstva 2 nadahnutu Elzinim ledenim dvorcem i čuvaj sve svoje blago u njoj! Okreći platforme i gledaj kako se Elza i Nokk, mitski duh vode, vrte ispred ogledala. Neka posebna ključanica škljocne i otvori ladicu u koju možeš spremiti omiljeni nakit. Unutra su i 2 nova LEGO® prstena za tvoju kolekciju!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

41168

Brickcount

300

Težina

0,585 kg

Preporučena dob

6+

Komplet LEGO® l Disney Frozen II 41168 Elzina kutija za nakit savršen je dar za obožavatelje Disneyjevih filmova o Snježnom kraljevstvu. Dekorativna kutija za nakit za djecu nadahnuta je Elzinim ledenim dvorcem s ukrasima u obliku pahuljica, a ima funkciju okretanja, pa se Elza i mitski vodeni duh Nokk mogu vrtjeti i vrtjeti. Ladicu je moguće zaključati kako bi nakit i omiljene stvarčice ostale sigurne unutra, a tu je i zrcalo, pa možeš vidjeti kako ti nakit stoji. U kutiji za nakit u stilu Snježnog kraljevstva dolaze i 2 LEGO prstena te 2 lika iz filma: Elza i Nokk.

• Sadrži lutkicu Elze i LEGO® figuru Nokka.
• Sadrži Elzinu kutijicu za nakit u stilu Snježnog kraljevstva s ladicom na zaključavanje, zrcalom, funkcijom okretanja za Elzu i Nokka te 2 LEGO® prstena.
• Spremi omiljeni nakit u ladicu i zaključaj ga da bude na sigurnom.
• Prelijepa kutija za ukrase savršen je rođendanski ili božićni dar za obožavatelje Disneyjevih filmova o Snježnom kraljevstvu.
• Disneyjevi likovi mogu se dodati bilo kojoj postojećoj zbirci LEGO® Disneyjevih figurica i lutaka.
• Visoka je više od 23 cm, široka 15 cm, a duboka 12 cm.