Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Selo oko dvorca Arendelle 41167

41167 Selo oko dvorca Arendelle

699,00 kn
FREE
Procijenjeno vrijeme isporuke: 21-05-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Glumi svakodnevni život u dvorcu Arendelle s omiljenim likovima iz novog Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2! Idi na tržnicu s Anom i Elzom pa kupite kruh i ribu, a zatim se uputite do dokova po čamac na veslanje za Kristoffa nakon njegove najnovije pustolovine. U dvorcu Disneyjeva Snježnog kraljevstva uđi u Elzinu prijestolnu dvoranu s važnim zadatkom, brini se za dvorsku mačku i 2 ptičice u njihovoj kućici pa otkrij bezbroj antikviteta i blago na tavanu. Nakon napornog dana opusti se s Anom u njezinoj spavaćoj sobi u dvorcu, povuci jorgan i namjesti je u krevet. Dobro će joj doći izležavanje ujutro! Svaki put kad se igraš ovom igračkom iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2, možeš jednostavno skidati i ponovno slagati tri kata dvorca te kombinirati i pomicati namještaj kako god poželiš.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

41167

Brickcount

521

Težina

1,075 kg

Preporučena dob

5+

Komplet LEGO® l Disney Frozen II 41167 Selo oko dvorca Arendelle pružit će svim obožavateljima filma bezbroj sati magične kreativne igre. Anin i Elzin dom savršen je za glumu omiljenih scena, a ima dva kata koja se mogu jednostavno ukloniti i ponovno složiti za igru unutra. Dijelovi namještaja također su osmišljeni tako da se mogu jednostavno pomicati i slagati u prijestolnoj dvorani, spavaćoj sobi i na tavanu. Vani su štandovi puni najboljih proizvoda, a čamac na vesla na pristaništu čeka da otplovite u pustolovinu! Igraći komplet s dvorcem Arendelle sadrži 3 omiljena Disneyjeva lika iz filmova Snježno kraljevstvo II te 3 LEGO figure životinja.

• Sadrži lutkice Elzu, Anu i Kristoffa te 3 LEGO® figure životinja: mačku i 2 ptice.
• Sadrži dvorac na dva kata s prijestolnom dvoranom, spavaćom sobom i tavanom, pekarski štand, ribarski štand uz malo pristanište i čamac s veslima.
• Dodatni elementi uključuju portret i slikarski stalak, škrinju s blagom, krunu, teleskop, bistu na postolju, kućicu za ptice, svjetiljku, darovnu kutiju, dar, ribu, raka, kruh, povrće, metlu i mač.
• Potaknite dječju maštu dok stvaraju, grade i glume scene iz Snježnog kraljevstva II u Aninu i Elzinu dvorcu, a onda smišljaju nove scenarije i priče o Snježnom kraljevstvu s pomoću LEGO® kocaka.
• Podigni deku i ušuškaj lutkicu u krevet!
• Dijelovi namještaja oblikovani su tako da se jednostavno pomiču i premještaju iz prostorije u prostoriju.
• Zbog modularnog stila 3 se razine dvorca mogu rastaviti i ponovno sastaviti, pa se prijatelji mogu jednostavno igrati u različitim dijelovima dvorca u isto vrijeme.
• Igračka za slaganje iz Snježnog kraljevstva za sve obožavatelje filma Snježno kraljevstvo II savršen je božićni ili rođendanski dar.
• Kombiniraj s kompletima 41164 Začarana kućica na drvetu, 41165 Ana na ekspediciji kanuom, 41166 Elza u pustolovini kolima, 41168 Elzina kutija za nakit i 41169 Olaf za još više pustolovina u seriji LEGO® l Disney Frozen II.
• Dvorac iz Snježnog kraljevstva visok je više od 30 cm, širok 30 cm, a dubok 12 cm.
• Pekarski štand visok je više od 8 cm, širok 4 cm, a dubok 3 cm.
• Ribarski štand s pristaništem visok je više od 7 cm, širok 8 cm, a dubok 6 cm.
• Čamac na veslanje visok je više od 5 cm, dug 12 cm, a širok 4 cm.