Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Začarana kućica na drvetu 41164

41164 Začarana kućica na drvetu

439,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 21-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Kućica na drvetu koja se može sastaviti za tvoje omiljene likove iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

41164

Brickcount

302

Težina

0,642 kg

Preporučena dob

6+

Obožavatelji Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo mogu osmisliti mnogo šumskih pustolovina i glumiti ih u kompletu LEGO® l Disney Frozen II 41164 Začarana kućica na drvetu. Čarobni komplet za igru s kućicom na drvetu koja se može sastaviti sadrži spavaću sobu u dnu stabla i blagovaonicu na katu iznad. Sadrži ljestve do promatračnice i nevjerojatnu sajlu za spuštanje do tla u čarobnoj šumi, gdje djeca mogu uživati u brizi za 2 zečića u kućici. Prostor za kampiranje i pecanje s funkcijom letećih riba savršeni su za stvaranje zabavnih pustolovina s Anom, Olafom i Mattiasom iz Snježnog kraljevstva II. Istraži šumu i otkrij mitsko kamenje na epskom i čarobnom putovanju. Sadrži 3 omiljena Disneyjeva lika iz filma Snježno kraljevstvo II te 3 LEGO figure životinja.

• Sadrži figurice Anu i Mattiasa te 4 LEGO® figure: Olafa, 2 zeca i ribu.
• U kompletu je kućica na drvetu sa spavaćom sobom u prizemlju, blagovaonicom na katu, promatračnicom, sajlom za spuštanje, kućicom za zečeve, prostorom za kampiranje i pecanje te magičnim portalom.
• Dodatni elementi uključuju Mattiasov mač, škrinju s blagom, teleskop, štap za pecanje, kantu, ribu, čaše, tanjure, škare, mrkvu i jabuku.
• Obožavatelji Disneyjeva Snježnog kraljevstva uživat će u slaganju LEGO® kućice na drvetu i istraživanju začarane šume u potrazi za mitskim kamenjem.
• Savršen komplet za igru i glumu nezaboravnih scena s Olafom, Anom i Mattiasom iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo II ili stvaranje novih šumskih pustolovina s omiljenim Disneyjevim likovima.
• Igračka za slaganje iz Snježnog kraljevstva za dječake i djevojčice te sve obožavatelje filma Snježno kraljevstvo II savršen je božićni ili rođendanski dar.
• Može se slagati s drugim originalnim LEGO® kockama za kreativno slaganje.
• Kombiniraj s kompletima 41165 Ana na ekspediciji kanuom, 41166 Elza u pustolovini kolima, 41167 Selo oko dvorca Arendelle, 41168 Elzina kutija za nakit i 41169 Olaf za još više pustolovina u seriji LEGO® l Disney Frozen II.
• Kućica na drvetu visoka je više od 20 cm, široka 25 cm, a duboka 20 cm.