Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Elzina i Olafova čajanka 10920

10920 Elzina i Olafova čajanka

179,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 30-07-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Igračka za slaganje iz serije Disney Frozen za malu djecu vodi ih u svijet brojnih mogućnosti igre i učenja.

Vesela edukativna igračka za slaganje za malu djecu i obožavatelje Snježnog kraljevstva!
Mališani kroz zabavu dolaze do ključnih prekretnica u razvoju. Povezuju se s Elzom i Olafom, tako da igra uloga potiče emocionalni razvoj. Mogu glumiti razne scenarije, od čajanke do igre skrivača među ledenim blokovima, što pomaže u razvoju kreativnosti i vizualno-prostorne svijesti. Malim rukama mogu jednostavno uzeti i sastaviti sve dijelove, pa djeca mogu prilagođavati komplet i tako stvarati vlastite priče, što je sjajno za razvoj mašte i finih motoričkih vještina.

Početnički kompleti i igračke za razvoj iz serije LEGO® DUPLO®
U čarobnim kompletima za igru i slaganje kombiniraju se poznate teme, prepoznatljivo okruženje, slavni likovi i kocke prilagođene maloj djeci kako bi potaknuli razvoj predškolske djece kroz kreativnu zabavu. Dok se igra razvija od glume jednostavnih scena do smišljanja vlastitih priča, roditelji se mogu pridružiti i podijeliti te dragocjene trenutke s djecom.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10920

Brickcount

17

Težina

0,237 kg

Preporučena dob

2+

Igračka za slaganje iz serije Disney Frozen za malu djecu vodi ih u svijet brojnih mogućnosti igre i učenja. Vesela edukativna igračka za slaganje za malu djecu i obožavatelje Snježnog kraljevstva! Mališani kroz zabavu dolaze do ključnih prekretnica u razvoju. Povezuju se s Elzom i Olafom, tako da igra uloga potiče emocionalni razvoj. Mogu glumiti razne scenarije, od čajanke do igre skrivača među ledenim blokovima, što pomaže u razvoju kreativnosti i vizualno-prostorne svijesti. Malim rukama mogu jednostavno uzeti i sastaviti sve dijelove, pa djeca mogu prilagođavati komplet i tako stvarati vlastite priče, što je sjajno za razvoj mašte i finih motoričkih vještina. Početnički kompleti i igračke za razvoj iz serije LEGO® DUPLO® U čarobnim kompletima za igru i slaganje kombiniraju se poznate teme, prepoznatljivo okruženje, slavni likovi i kocke prilagođene maloj djeci kako bi potaknuli razvoj predškolske djece kroz kreativnu zabavu. Dok se igra razvija od glume jednostavnih scena do smišljanja vlastitih priča, roditelji se mogu pridružiti i podijeliti te dragocjene trenutke s djecom.