Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Igraonica 10925

10925 Igraonica

129,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 26-01-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Komplet LEGO® DUPLO® Igraonica pun je mogućnosti za maštovitu igru. Čak je i kutija u obliku kuće dio igre. Mladi umovi i male ruke satima će se igrati i zabavljati kompletom modernih boja, fora značajki i detaljno oblikovanih likova!

Edukativna razvojna igračka za malu djecu
Djeca razvijaju fine motoričke vještine i glume maštovite priče dok se igraju s dječakom i djevojčicom u igraonici. U školskom dijelu igračke krije se mnogo prilika za osnovno predškolsko učenje. Osim toga, treba proslaviti i rođendan uz igračke, sladoled, poklon i balone. Dok se roditelji i skrbnici zabavljaju u igri i slaganju s djecom, dijele dragocjene razvojne prekretnice sa svojim mališanima.

Pokloni za djecu za igru pretvaranja
Maštoviti kompleti za dječju igru iz serije LEGO DUPLO pomažu mališanima da se izraze, igraju bez ograničenja i uče. Edukativne igračke za malu i predškolsku djecu potiču učenje kroz igru pretvaranja, uz likove s kojima se mogu povezati i kreativno slaganje.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10925

Brickcount

17

Težina

0,364 kg

Preporučena dob

2+

Komplet LEGO® DUPLO® Igraonica pun je mogućnosti za maštovitu igru. Čak je i kutija u obliku kuće dio igre. Mladi umovi i male ruke satima će se igrati i zabavljati kompletom modernih boja, fora značajki i detaljno oblikovanih likova! Edukativna razvojna igračka za malu djecu Djeca razvijaju fine motoričke vještine i glume maštovite priče dok se igraju s dječakom i djevojčicom u igraonici. U školskom dijelu igračke krije se mnogo prilika za osnovno predškolsko učenje. Osim toga, treba proslaviti i rođendan uz igračke, sladoled, poklon i balone. Dok se roditelji i skrbnici zabavljaju u igri i slaganju s djecom, dijele dragocjene razvojne prekretnice sa svojim mališanima. Pokloni za djecu za igru pretvaranja Maštoviti kompleti za dječju igru iz serije LEGO DUPLO pomažu mališanima da se izraze, igraju bez ograničenja i uče. Edukativne igračke za malu i predškolsku djecu potiču učenje kroz igru pretvaranja, uz likove s kojima se mogu povezati i kreativno slaganje.