Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Kutija s kockama 10913

10913 Kutija s kockama

229,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 11-08-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Zabavna edukativna igračka puna je kocaka i dijelova koji potiču malu djecu da istraže aktivnu kreativnost i maštovitu igru. Poznati predmeti stimuliraju mlade umove, a šareni oblici potiču na zabavu slaganja bez ograničenja, pa je ovaj početnički komplet iz serije LEGO® DUPLO® savršeno nadahnuće za sve mlade graditelje.

Edukativna igračka za malu djecu!
U čvrstoj kutiji za pohranu nalaze se auto s pokretnim kotačima, krov, prozor, cvijeće, kruh, DUPLO figure ljudi, kocke s brojevima 1, 2 i 3... A tu su i originalne kocke u cijeloj dugi privlačnih boja. Dok roditelji dijele radost kombiniranja kocaka i dijelova u beskrajne mogućnosti maštovite igre, svjedoče i dragocjenim razvojnim prekretnicama svojih mališana u trenutku kada se dogode.

Sjajni pokloni za predškolsku djecu!
Uz komplete za igru iz serije DUPLO mladi graditelji mogu se igrati bez ograničenja i izraziti se kroz modele. Raznobojni dijelovi, koje je jednostavno uhvatiti, sigurni su, čisti i jednostavni za ponijeti kamo god pođete, a usto potiču maštu mališana.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10913

Brickcount

65

Težina

1,050 kg

Preporučena dob

1+

Zabavna edukativna igračka puna je kocaka i dijelova koji potiču malu djecu da istraže aktivnu kreativnost i maštovitu igru. Poznati predmeti stimuliraju mlade umove, a šareni oblici potiču na zabavu slaganja bez ograničenja, pa je ovaj početnički komplet iz serije LEGO® DUPLO® savršeno nadahnuće za sve mlade graditelje. Edukativna igračka za malu djecu! U čvrstoj kutiji za pohranu nalaze se auto s pokretnim kotačima, krov, prozor, cvijeće, kruh, DUPLO figure ljudi, kocke s brojevima 1, 2 i 3... A tu su i originalne kocke u cijeloj dugi privlačnih boja. Dok roditelji dijele radost kombiniranja kocaka i dijelova u beskrajne mogućnosti maštovite igre, svjedoče i dragocjenim razvojnim prekretnicama svojih mališana u trenutku kada se dogode. Sjajni pokloni za predškolsku djecu! Uz komplete za igru iz serije DUPLO mladi graditelji mogu se igrati bez ograničenja i izraziti se kroz modele. Raznobojni dijelovi, koje je jednostavno uhvatiti, sigurni su, čisti i jednostavni za ponijeti kamo god pođete, a usto potiču maštu mališana.