Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Modularna igraonica 10929

10929 Modularna igraonica

499,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 04-06-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Sva se djeca vole igrati kuće i glumiti da su mama i tata. A uz ovu jednostavnu, otvorenu kućicu za lutke kojoj se može pristupiti i vi im se možete pridružiti!

Komplet za igru s velikom obiteljskom kućicom za lutke
Raznobojna, moderna kuća za lutke za malu djecu donosi mnogo prilika za igru i učenje. Poučite djecu o svakodnevnom životu, o kuhanju, vremenu za obroke i rutini spavanja dok zajedno uživate u maštovitoj igri uloga. Komplet sadrži figure mame, tate i djeteta te psa i medvjedića, a sve su oblikovane tako da potaknu malu djecu da se emotivno povežu s njima. Uz mnogo poznatih detalja i beskrajnu zabavu dijelit ćete brojne dragocjene trenutke u razvoju dok istražujete mogućnosti igre skupa. Ako želite još više zabave, možete od istih elemenata sastaviti kuću s tornjem, a onda ponovno u obiteljsku kuću!

Sjajna edukativna igračka za malu djecu
Edukativne igračke iz serije LEGO® DUPLO® sadrže prepoznatljive likove i poznate scene, pa se djeca mogu igrati pretvaranja bez ograničenja, a usto razviti brojne vještine.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10929

Brickcount

129

Težina

2,213 kg

Preporučena dob

2+

Sva se djeca vole igrati kuće i glumiti da su mama i tata. A uz ovu jednostavnu, otvorenu kućicu za lutke kojoj se može pristupiti i vi im se možete pridružiti! Komplet za igru s velikom obiteljskom kućicom za lutke Raznobojna, moderna kuća za lutke za malu djecu donosi mnogo prilika za igru i učenje. Poučite djecu o svakodnevnom životu, o kuhanju, vremenu za obroke i rutini spavanja dok zajedno uživate u maštovitoj igri uloga. Komplet sadrži figure mame, tate i djeteta te psa i medvjedića, a sve su oblikovane tako da potaknu malu djecu da se emotivno povežu s njima. Uz mnogo poznatih detalja i beskrajnu zabavu dijelit ćete brojne dragocjene trenutke u razvoju dok istražujete mogućnosti igre skupa. Ako želite još više zabave, možete od istih elemenata sastaviti kuću s tornjem, a onda ponovno u obiteljsku kuću! Sjajna edukativna igračka za malu djecu Edukativne igračke iz serije LEGO® DUPLO® sadrže prepoznatljive likove i poznate scene, pa se djeca mogu igrati pretvaranja bez ograničenja, a usto razviti brojne vještine.