Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Pekarnica 10928

10928 Pekarnica

349,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 13-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Sva djeca vole svratiti u pekarnicu! Sada predškolska djeca mogu uživati u beskonačnoj igri pretvaranja u LEGO® DUPLO® Pekarnici uz koju dolazi šareni kafić i ukrašeni kombi za dostavu.

Edukativna igračka pekarnica za malu djecu
Raznobojna, moderna pekarnica poslužuje ukusnu mješavinu maštovite igre i razvojnih koristi za mališane, a roditelji to mogu podijeliti s njima! Vaši mali pekari imaju mikser i pećnicu na raspolaganju, pa mogu početi raditi. Treba poslužiti goste kafića raznim ukusnim kolačima. Poslije je vrijeme za dostavu u kombiju na guranje. Mogu vidjeti, učiniti i naučiti mnogo stvari u prometnoj razvojnoj igrački, a to je jedan od najboljih načina za razvoj finih motoričkih, društvenih i emocionalnih vještina male djece.

Izvrsni pokloni za igru pretvaranja za malu djecu
Edukativne igračke iz serije LEGO DUPLO sadrže prepoznatljive likove i poznate scene, pa se djeca mogu igrati pretvaranja bez ograničenja, a usto razviti brojne vještine.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10928

Brickcount

46

Težina

0,785 kg

Preporučena dob

2+

Sva djeca vole svratiti u pekarnicu! Sada predškolska djeca mogu uživati u beskonačnoj igri pretvaranja u LEGO® DUPLO® Pekarnici uz koju dolazi šareni kafić i ukrašeni kombi za dostavu. Edukativna igračka pekarnica za malu djecu Raznobojna, moderna pekarnica poslužuje ukusnu mješavinu maštovite igre i razvojnih koristi za mališane, a roditelji to mogu podijeliti s njima! Vaši mali pekari imaju mikser i pećnicu na raspolaganju, pa mogu početi raditi. Treba poslužiti goste kafića raznim ukusnim kolačima. Poslije je vrijeme za dostavu u kombiju na guranje. Mogu vidjeti, učiniti i naučiti mnogo stvari u prometnoj razvojnoj igrački, a to je jedan od najboljih načina za razvoj finih motoričkih, društvenih i emocionalnih vještina male djece. Izvrsni pokloni za igru pretvaranja za malu djecu Edukativne igračke iz serije LEGO DUPLO sadrže prepoznatljive likove i poznate scene, pa se djeca mogu igrati pretvaranja bez ograničenja, a usto razviti brojne vještine.