Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Spavaća soba 10926

10926 Spavaća soba

129,00 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Djeca mogu uživati u beskrajnoj maštovitoj igri uloga uz igračku LEGO® DUPLO® Spavaća soba. Čak je i kutija u obliku kuće dio igre.

Komplet sa spavaćom sobom za razvoj vještina djece
Mladi će se umovi zainteresirati i zabaviti uz raznovrsni komplet za igru sa spavaćom sobom u kutiji. Mališani razvijaju fine motoričke vještine dok sudjeluju u brojnim zabavnim aktivnostima uz moderne boje i detaljno oblikovane figure 2 djevojčice. Komplet sadrži medvjedića kojeg treba zagrliti, gitaru uz koju treba pjevati, a gornji krevet čak ima vlastiti tobogan! Kada sat pokaže da je vrijeme za spavanje, neka stave djevojčice u krevet, a onda... Vrijeme je za buđenje! Zabava se nastavlja ujutro. Dok se roditelji i skrbnici zabavljaju u igri i slaganju s djecom, dijele dragocjene razvojne prekretnice sa svojim mališanima.

Edukativne igračke za igru pretvaranja, sjajan poklon za djecu!
Uz edukativne igračke za malu djecu iz serije LEGO DUPLO igra bez ograničenja dostupna je svim predškolcima. Igračke iz serije DUPLO sadrže likove s kojima se jednostavno povezati i potiču na zabavu kreativnog slaganja, pa su savršen prvi LEGO komplet za djecu.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10926

Brickcount

16

Težina

0,346 kg

Preporučena dob

2+

Djeca mogu uživati u beskrajnoj maštovitoj igri uloga uz igračku LEGO® DUPLO® Spavaća soba. Čak je i kutija u obliku kuće dio igre. Komplet sa spavaćom sobom za razvoj vještina djece Mladi će se umovi zainteresirati i zabaviti uz raznovrsni komplet za igru sa spavaćom sobom u kutiji. Mališani razvijaju fine motoričke vještine dok sudjeluju u brojnim zabavnim aktivnostima uz moderne boje i detaljno oblikovane figure 2 djevojčice. Komplet sadrži medvjedića kojeg treba zagrliti, gitaru uz koju treba pjevati, a gornji krevet čak ima vlastiti tobogan! Kada sat pokaže da je vrijeme za spavanje, neka stave djevojčice u krevet, a onda... Vrijeme je za buđenje! Zabava se nastavlja ujutro. Dok se roditelji i skrbnici zabavljaju u igri i slaganju s djecom, dijele dragocjene razvojne prekretnice sa svojim mališanima. Edukativne igračke za igru pretvaranja, sjajan poklon za djecu! Uz edukativne igračke za malu djecu iz serije LEGO DUPLO igra bez ograničenja dostupna je svim predškolcima. Igračke iz serije DUPLO sadrže likove s kojima se jednostavno povezati i potiču na zabavu kreativnog slaganja, pa su savršen prvi LEGO komplet za djecu.