Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Štand s pizzom 10927

10927 Štand s pizzom

79,00 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Uživajte u igri pretvaranja s pizzom! Komplet LEGO® DUPLO® Štand s pizzom sjajan je prvi komplet za slaganje i igru uz koji mališani mogu mnogo toga naučiti i u mnogočemu uživati.

Nahranite mlade umove uz komplet za igru s pizzom!
Sva djeca prepoznaju pizzu, a ovaj moderni štand s pizzom poslužuje finu mješavinu zabavne igre i razvojnih koristi za malu djecu u kojima i roditelji mogu sudjelovati! Vaš mali pekar može pomoći kuharu da pokaže pizzu i privuče kupce, poslužiti pizzu za stolom, staviti kuhara na stolicu pa ga pustiti da uživa u omiljenom jelu (pizzi!) dok slatkom psiću cure sline kad ga gleda. Uz fora boje i mnogo detalja, uključujući radnu ploču s izgledom drveta, komplet LEGO DUPLO Štand s pizzom može se presložiti i preurediti za igru uloga bez kraja.

Edukativne igračke za učenje kroz igru, izvrsni pokloni za malu djecu!
Uz edukativne igračke iz serije LEGO DUPLO sa simpatičnim likovima i poznatim scenarijima mališani dobivaju priliku za igru bez ograničenja i izražavanje osobnosti, a usto razvijaju fine motoričke te društvene i emocionalne vještine.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10927

Brickcount

18

Težina

0,254 kg

Preporučena dob

2+

Uživajte u igri pretvaranja s pizzom! Komplet LEGO® DUPLO® Štand s pizzom sjajan je prvi komplet za slaganje i igru uz koji mališani mogu mnogo toga naučiti i u mnogočemu uživati. Nahranite mlade umove uz komplet za igru s pizzom! Sva djeca prepoznaju pizzu, a ovaj moderni štand s pizzom poslužuje finu mješavinu zabavne igre i razvojnih koristi za malu djecu u kojima i roditelji mogu sudjelovati! Vaš mali pekar može pomoći kuharu da pokaže pizzu i privuče kupce, poslužiti pizzu za stolom, staviti kuhara na stolicu pa ga pustiti da uživa u omiljenom jelu (pizzi!) dok slatkom psiću cure sline kad ga gleda. Uz fora boje i mnogo detalja, uključujući radnu ploču s izgledom drveta, komplet LEGO DUPLO Štand s pizzom može se presložiti i preurediti za igru uloga bez kraja. Edukativne igračke za učenje kroz igru, izvrsni pokloni za malu djecu! Uz edukativne igračke iz serije LEGO DUPLO sa simpatičnim likovima i poznatim scenarijima mališani dobivaju priliku za igru bez ograničenja i izražavanje osobnosti, a usto razvijaju fine motoričke te društvene i emocionalne vještine.