Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Superjunački laboratorij 10921

10921 Superjunački laboratorij

259,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 09-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Stimulirajte kreativnost i potaknite maštu igračkom za slaganje sa superjunacima za malu djecu. Popularni likovi iz Marvelovih Osvetnika te fora oprema i vozila kombiniraju se u razvojnom kompletu koji puca od zabave!

Dječja igračka za učenje sa superjunacima!
Mala djeca mogu se zabaviti s Iron Manom, Spider-Manom i Captainom Americom u Iron Manovu laboratoriju. S pomoću dizalice, okretne platforme, francuskog ključa i kontrolne ploče mali superjunaci mogu popraviti motocikl Captaina Americe, podizati i pomicati težak teret te vući figuru Spider-Mana u zabavnoj vožnji motociklom! Dok se predškolska djeca zabavljaju raznobojnom igračkom s Marvelovim superjunacima, ujedno razvijaju kognitivno razmišljanje, prostornu svijest, kreativnost i fine motoričke vještine.

Izvrsni pokloni za malu djecu!
U igračkama iz serije LEGO DUPLO® kombiniraju se poznate teme, prepoznatljiva okruženja, popularni likovi i kocke prilagođene mališanima u seriji kompleta za igru koji nadahnjuju mlade umove učenjem kroz igru i kreativnom zabavom.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10921

Brickcount

30

Težina

0,450 kg

Preporučena dob

2+

Stimulirajte kreativnost i potaknite maštu igračkom za slaganje sa superjunacima za malu djecu. Popularni likovi iz Marvelovih Osvetnika te fora oprema i vozila kombiniraju se u razvojnom kompletu koji puca od zabave! Dječja igračka za učenje sa superjunacima! Mala djeca mogu se zabaviti s Iron Manom, Spider-Manom i Captainom Americom u Iron Manovu laboratoriju. S pomoću dizalice, okretne platforme, francuskog ključa i kontrolne ploče mali superjunaci mogu popraviti motocikl Captaina Americe, podizati i pomicati težak teret te vući figuru Spider-Mana u zabavnoj vožnji motociklom! Dok se predškolska djeca zabavljaju raznobojnom igračkom s Marvelovim superjunacima, ujedno razvijaju kognitivno razmišljanje, prostornu svijest, kreativnost i fine motoričke vještine. Izvrsni pokloni za malu djecu! U igračkama iz serije LEGO DUPLO® kombiniraju se poznate teme, prepoznatljiva okruženja, popularni likovi i kocke prilagođene mališanima u seriji kompleta za igru koji nadahnjuju mlade umove učenjem kroz igru i kreativnom zabavom.