Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® DUPLO® > LEGO® DUPLO® Vučno vozilo 10918

10918 Vučno vozilo

49,00 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 22-01-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Djeca prolaze razne razvojne prekretnice dok voze plavo vučno vozilo u sljedeću misiju spašavanja! Malo vozilo za slaganje sjajna je prva LEGO® igračka kojom ćete nadahnuti mlade umove.

Dječja edukativna igračka vučno vozilo
Slatko vučno vozilo na guranje s podesivom dizalicom potiče mališane i roditelje da rade kao tim dok pomažu drugima u nevolji. Djeca mogu gurati kamion do mjesta nesreće, a onda upotrijebiti fine motoričke vještine da stave prometni čunj na cestu pa podignu i spuste kuku dizalice. Na prozorima vučnog vozila nalaze se naljepnice s likovima dječaka i djevojčice, sjajne za učenje djece o timskom radu u izvršavanju zadataka.

Edukativna igračka za slaganje za malu djecu
Uz komplete za igru iz serije LEGO® DUPLO® predškolska djeca i roditelji mogu podijeliti dragocjene trenutke u razvoju. Kompleti iz serije LEGO DUPLO oblikovani su tako da budu najbolje igračke za dječje potrebe i potiču ih da se izraze i uče kroz igru bez ograničenja.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

10918

Brickcount

7

Težina

0,147 kg

Preporučena dob

1+

Djeca prolaze razne razvojne prekretnice dok voze plavo vučno vozilo u sljedeću misiju spašavanja! Malo vozilo za slaganje sjajna je prva LEGO® igračka kojom ćete nadahnuti mlade umove. Dječja edukativna igračka vučno vozilo Slatko vučno vozilo na guranje s podesivom dizalicom potiče mališane i roditelje da rade kao tim dok pomažu drugima u nevolji. Djeca mogu gurati kamion do mjesta nesreće, a onda upotrijebiti fine motoričke vještine da stave prometni čunj na cestu pa podignu i spuste kuku dizalice. Na prozorima vučnog vozila nalaze se naljepnice s likovima dječaka i djevojčice, sjajne za učenje djece o timskom radu u izvršavanju zadataka. Edukativna igračka za slaganje za malu djecu Uz komplete za igru iz serije LEGO® DUPLO® predškolska djeca i roditelji mogu podijeliti dragocjene trenutke u razvoju. Kompleti iz serije LEGO DUPLO oblikovani su tako da budu najbolje igračke za dječje potrebe i potiču ih da se izraze i uče kroz igru bez ograničenja.