Nedostupno

Medieval Blacksmith

169,99 €
21325 Šifra
2164 Broj kockica
18+ Uzrast
34 mišljenja

Hero Image


Idemo u srednji vijek. Oživite srednji vijek uz ovaj ekskluzivni set inspiriran obožavateljima.

Odmorite se od modernog života i napravite ovaj veličanstveni model LEGO® Ideas Medieval Blacksmith (21325). Arhitektonski detalji srednjevjekovne zgrade na 3 etaže s ljubavlju su rekreirani u LEGO stilu. Krov i gornje 2 razine se podižu radi lakšeg pregleda potpuno opremljene spavaće sobe i kuhinje, plus radionice prepune predmeta koje ste vidjeli u pravoj srednjovjekovnoj kovačnici.


Hero Image
Hero Image
Hero Image

Ostale značajke uključuju užarenu kovačnicu s LEGO kockom koja svijetli, plus vrt s modelima stabla jabuke i bunara koji se mogu izgraditi.


  • Moderan dar dio je kolekcije inspirativnih LEGO kompleta dizajniranih da pomognu odraslima da se opuste na kreativan način, ovaj komplet za građenje predstavlja prekrasan dar za Vas, LEGO obožavatelja ili hobiste u Vašem životu.
  • Snimite arhitektonske detalje radnog mjesta i doma srednjovjekovnog kovača kada odvojite vrijeme od modernog života za izradu ovog evokativnog modela zaslona LEGO® Ideas (21325).
  • Uključuje 4 minifigure: kovača, strijelca i 2 viteza crnog sokola s 4 mača, 3 štita i helebarde, plus pokretnu figuru konja s kolicima koja se mogu sagraditi te figurama psa i žabe.
  • Radionica je prepuna pratećih elemenata poput alata, ugljena i oklopa. Pritisnite mjeh da aktivirate LEGO® laganu kocku u kovačnici ugljena i učinite da svijetli.
  • Baterija LR41 uključena je za LEGO® laganu kocku u ovaj komplet za izgradnju za odrasle.
  • Mjere preko 27 cm visine, 27 cm širine i 21 cm dubine. Impresivan model koji se može sastaviti za fotografiranje i dijeljenje, vrhunski je dar za vas ili LEGO® obožavatelje i hobiste.
Medieval Blacksmith
You have successfully subscribed!