Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Marvel Super Heroes > LEGO® Marvel Super Heroes Udruživanje superzlikovaca Rhinoa i Sandmana 76037

76037 Udruživanje superzlikovaca Rhinoa i Sandmana

449,99 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Sandman i Rhino udružili su snage kako bi ukrali dijamante i sada se skrivaju s plijenom na gradilištu. Požurite oporaviti ukradene dragulje željeznim paukom i Spider-Man. Ali, ne!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

76037

Brickcount

386

Težina

0,684 kg

Preporučena dob

7-14

Sandman i Rhino udružili su snage kako bi ukrali dijamante i sada se skrivaju s plijenom na gradilištu. Požurite oporaviti ukradene dragulje željeznim paukom i Spider-Man. Ali, ne! Super zlikovci su postavili zasjedu, napadajui sa Rhino Mecha i hvataju Iron Spidera u jednu od Sandmanovih pješčanih ruku koje mijenjaju oblik. Super-skok za spašavanje sa Spider-Manom, aktiviranje paukove mreže i lopte za rušenje dizalice u zamku i rušenje RhinoMecha. Oslobodite Iron Spidera iz pješčane ruke i oborite znak još jednim savršeno skokom kako biste otkrili skrivene dijamante! LEGO® set Udruživanje superzlikovaca Rhinoa i Sandmana uključuje 4 minifigure s elementom oružja i raznih dodatnih elemenata: Spider-Man, Iron Spider, Sandman i Rhino.