Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Minecraft > LEGO® Minecraft BigFig Creeper™ i Ocelot 21156

21156 BigFig Creeper™ i Ocelot

139,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 11-08-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Djeca mogu uživati u pustolovinama iz Minecrafta u stvarnom svijetu uz 2 velike figure likova iz popularne videoigre, BigFig Creeper™ i Ocelot. Igračka iz igre Minecraft savršena je za sate samostalne igre, a ujedno je i sjajan ukras za dječju sobu s temom Minecrafta!

Bitka Creepera i Ocelota iz Minecrafta
Djeca od 7 godina i starija uživat će u glumi poznatih sukoba Creepera i Ocelota iz Minecrafta. Igračke za slaganje od kocaka jednostavno se slažu i izgledaju sjajno. Creeper ima autentične pokrete zbog pokretnih stopala i glave, a žuti Ocelot s točkama brzo reagira zbog pokretne glave, nogu i repa. Jednostavno se postavljaju, pa su sjajni za igru i izlaganje!

Velika zabava s poklonima iz serije Minecraft BigFig
Kompleti LEGO® Minecraft BigFig nevjerojatno su fora, mogu se sakupljati, a što je najbolje za odrasle, sjajan su božićni ili rođendanski poklon za djecu. Oblikovani su tako da omoguće mališanima bezgraničnu kreativnu igru, veliki su kako bi se u njima naveliko uživalo, a zabava uz Minecraft dosegnula nove razine!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21156

Brickcount

184

Težina

0,155 kg

Preporučena dob

7+

Djeca mogu uživati u pustolovinama iz Minecrafta u stvarnom svijetu uz 2 velike figure likova iz popularne videoigre, BigFig Creeper™ i Ocelot. Igračka iz igre Minecraft savršena je za sate samostalne igre, a ujedno je i sjajan ukras za dječju sobu s temom Minecrafta! Bitka Creepera i Ocelota iz Minecrafta Djeca od 7 godina i starija uživat će u glumi poznatih sukoba Creepera i Ocelota iz Minecrafta. Igračke za slaganje od kocaka jednostavno se slažu i izgledaju sjajno. Creeper ima autentične pokrete zbog pokretnih stopala i glave, a žuti Ocelot s točkama brzo reagira zbog pokretne glave, nogu i repa. Jednostavno se postavljaju, pa su sjajni za igru i izlaganje! Velika zabava s poklonima iz serije Minecraft BigFig Kompleti LEGO® Minecraft BigFig nevjerojatno su fora, mogu se sakupljati, a što je najbolje za odrasle, sjajan su božićni ili rođendanski poklon za djecu. Oblikovani su tako da omoguće mališanima bezgraničnu kreativnu igru, veliki su kako bi se u njima naveliko uživalo, a zabava uz Minecraft dosegnula nove razine!