Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Minecraft > LEGO® Minecraft BigFig Svinja i Mali zombi 21157

21157 BigFig Svinja i Mali zombi

139,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 16-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Igrači Minecrafta mogu prenijeti virtualni svijet igre u stvarnost uz LEGO® Minecraft BigFig svinju i malog zombija. Veliki komplet potiče na sate samostalne igre i sadrži fora ukrase s temom Minecrafta. Djeca će ih rado izložiti u svojim sobama!

Poklonite djeci iskustvo igre s Minecraftom u 3D-u!
Djeca od 7 godina i starija uživat će u pustolovinama iz Minecrafta i u stvarnom svijetu. Igračke svinja i mali zombi mogu se slagati i namještati kako bi se djeca mogla zabavljati u svijetu Minecrafta gdje se god nalazila. Glava i noge simpatične ružičaste svinje mogu se pomicati kao i glava, noge i ruke slatkog malog zombija zelenog lica. Svinja čak i uživa kada joj mali zombi sjedi na leđima!

Minecraft postaje masivan uz komplete iz serije LEGO® BigFig!
Kompleti LEGO® Minecraft BigFig nevjerojatno su fora, mogu se sakupljati, a što je najbolje za odrasle, sjajan su božićni ili rođendanski poklon za djecu. Figure BigFig iznimno su velike za iznimnu uživanciju i aktivnu, kreativnu igru bez granica za sve igrače Minecrafta!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21157

Brickcount

159

Težina

0,165 kg

Preporučena dob

7+

Igrači Minecrafta mogu prenijeti virtualni svijet igre u stvarnost uz LEGO® Minecraft BigFig svinju i malog zombija. Veliki komplet potiče na sate samostalne igre i sadrži fora ukrase s temom Minecrafta. Djeca će ih rado izložiti u svojim sobama! Poklonite djeci iskustvo igre s Minecraftom u 3D-u! Djeca od 7 godina i starija uživat će u pustolovinama iz Minecrafta i u stvarnom svijetu. Igračke svinja i mali zombi mogu se slagati i namještati kako bi se djeca mogla zabavljati u svijetu Minecrafta gdje se god nalazila. Glava i noge simpatične ružičaste svinje mogu se pomicati kao i glava, noge i ruke slatkog malog zombija zelenog lica. Svinja čak i uživa kada joj mali zombi sjedi na leđima! Minecraft postaje masivan uz komplete iz serije LEGO® BigFig! Kompleti LEGO® Minecraft BigFig nevjerojatno su fora, mogu se sakupljati, a što je najbolje za odrasle, sjajan su božićni ili rođendanski poklon za djecu. Figure BigFig iznimno su velike za iznimnu uživanciju i aktivnu, kreativnu igru bez granica za sve igrače Minecrafta!