Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Minecraft > LEGO® Minecraft Navala Illagera 21160

21160 Navala Illagera

599,99 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Akcijska pustolovina iz serije LEGO® Minecraft™ s inspirativnim okruženjima, fora dodacima i omiljenim likovima iz popularne računalne igre. Sve je moguće kada figurica misterioznog Kaija iz Minecrafta krene u borbu protiv neprijateljskih uljeza!

Djeca mogu slagati, igrati se i stvarati na mnogo načina!
Uz tri lokacije iz Minecrafta, pustinjsku kuću s ravnim krovom, trgovinu i polje s usjevima, igrači mogu preuređivati komplet i stvarati beskrajne scenarije za glumu. Zabava se nastavlja unutra kada dignu krov kuće. Komplet sadrži simpatične Villagere i nove figure iz siječnja 2020.: Pillagere, Osvetnika te mnogo životinja i dodataka, kao i ratobornog Ravagera za borbu! Dovoljno je velik da ga figura iz Minecrafta može jahati i ima čeljusti koje se otvaraju i zatvaraju!

Oživite akciju iz Minecrafta uz LEGO kocke i figurice!
Djeca se mogu igrati samostalno i u skupinama uz komplete za igru iz serije LEGO Minecraft. A uz nove figure s temom Minecrafta iz siječnja 2020. nikada neće htjeti prestati s igrom!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21160

Brickcount

562

Težina

0,815 kg

Preporučena dob

8+

Akcijska pustolovina iz serije LEGO® Minecraft™ s inspirativnim okruženjima, fora dodacima i omiljenim likovima iz popularne računalne igre. Sve je moguće kada figurica misterioznog Kaija iz Minecrafta krene u borbu protiv neprijateljskih uljeza! Djeca mogu slagati, igrati se i stvarati na mnogo načina! Uz tri lokacije iz Minecrafta, pustinjsku kuću s ravnim krovom, trgovinu i polje s usjevima, igrači mogu preuređivati komplet i stvarati beskrajne scenarije za glumu. Zabava se nastavlja unutra kada dignu krov kuće. Komplet sadrži simpatične Villagere i nove figure iz siječnja 2020.: Pillagere, Osvetnika te mnogo životinja i dodataka, kao i ratobornog Ravagera za borbu! Dovoljno je velik da ga figura iz Minecrafta može jahati i ima čeljusti koje se otvaraju i zatvaraju! Oživite akciju iz Minecrafta uz LEGO kocke i figurice! Djeca se mogu igrati samostalno i u skupinama uz komplete za igru iz serije LEGO Minecraft. A uz nove figure s temom Minecrafta iz siječnja 2020. nikada neće htjeti prestati s igrom!