Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Minecraft > LEGO® Minecraft Pustolovina u Tajgi 21162

21162 Pustolovina u Tajgi

99,99 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Zabavni komplet ima značajke i figure iz Minecrafta koje igrači mogu slagati, uređivati i uživati u njima, pa potiče djecu da se maknu od računala i prenesu uzbuđenje iz Minecrafta u stvarni svijet!

Djeca stvaraju vlastite pustolovine s 4 omiljena lika iz Minecrafta!
Pomozite djeci da oslobode svoju kreativnost sa Steveom, kosturom, vukom i novom figurom lisice iz siječnja 2020. iz Minecrafta. Treba se popeti na snježne planine, pojesti crvene bobice i potpaliti logorsku vatru, a onda i tražiti dragocjene rude u ledenoj Tajgi. No akcija i pustolovine uskoro će pomutiti planove!

Odvedite igrače Minecrafta na potpuno novu dimenziju uzbudljive igre!
Kompleti iz serije LEGO Minecraft omogućuju djeci beskrajnu samostalnu igru. Uz autentične biome iz Minecrafta i popularne akcijske figure nikad neće htjeti ostaviti igračku!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21162

Brickcount

74

Težina

0,100 kg

Preporučena dob

8+

Zabavni komplet ima značajke i figure iz Minecrafta koje igrači mogu slagati, uređivati i uživati u njima, pa potiče djecu da se maknu od računala i prenesu uzbuđenje iz Minecrafta u stvarni svijet! Djeca stvaraju vlastite pustolovine s 4 omiljena lika iz Minecrafta! Pomozite djeci da oslobode svoju kreativnost sa Steveom, kosturom, vukom i novom figurom lisice iz siječnja 2020. iz Minecrafta. Treba se popeti na snježne planine, pojesti crvene bobice i potpaliti logorsku vatru, a onda i tražiti dragocjene rude u ledenoj Tajgi. No akcija i pustolovine uskoro će pomutiti planove! Odvedite igrače Minecrafta na potpuno novu dimenziju uzbudljive igre! Kompleti iz serije LEGO Minecraft omogućuju djeci beskrajnu samostalnu igru. Uz autentične biome iz Minecrafta i popularne akcijske figure nikad neće htjeti ostaviti igračku!