Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Minecraft > LEGO® Minecraft Toranj Pillagera 21159

21159 Toranj Pillagera

259,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 08-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Neka uzbuđenje igre Minecraft™ prijeđe iz računala u stvarni svijet uz komplet za igru LEGO® Minecraft. Igrači mogu glumiti uzbudljive akcijske pustolovine s omiljenim likovima iz Minecrafta, Pillagerima i željeznim golemom.

Fora igračka iz igre Minecraft za slaganje, igru i uređivanje
Pillageri iz siječnja 2020. sa samostrelom zarobili su simpatičnog divovoskog željeznog golema. Djeca moraju primijeniti vještine, domišljatost i znanje o Minecraftu da bi uspjela spasiti figuru junačkog viteza. Model se može razdvojiti u 3 dijela, pa ga djeca mogu preoblikovati kako bi prilagodili izazov sebi. Ima mnogo dodataka i značajki, uključujući potpuno opremljen šator, dvije lutke za vježbu strijeljanja i funkciju eksplozije TNT-a.

Zabava s akcijskim figurama iz Minecrafta u LEGO kompletu
Uz komplet za slaganje s igračkama iz serije LEGO Minecraft samostalna i otvorena igru nadohvat je dječjih ruku. Odrasle će posebno oduševiti to što su kompleti iz serije LEGO Minecraft sjajan božićni ili rođendanski poklon za djecu. A uz fora nove figure iz siječnja 2020. s temom Minecrafta nikad se neće htjeti prestati igrati!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21159

Brickcount

303

Težina

0,458 kg

Preporučena dob

8+

Neka uzbuđenje igre Minecraft™ prijeđe iz računala u stvarni svijet uz komplet za igru LEGO® Minecraft. Igrači mogu glumiti uzbudljive akcijske pustolovine s omiljenim likovima iz Minecrafta, Pillagerima i željeznim golemom. Fora igračka iz igre Minecraft za slaganje, igru i uređivanje Pillageri iz siječnja 2020. sa samostrelom zarobili su simpatičnog divovoskog željeznog golema. Djeca moraju primijeniti vještine, domišljatost i znanje o Minecraftu da bi uspjela spasiti figuru junačkog viteza. Model se može razdvojiti u 3 dijela, pa ga djeca mogu preoblikovati kako bi prilagodili izazov sebi. Ima mnogo dodataka i značajki, uključujući potpuno opremljen šator, dvije lutke za vježbu strijeljanja i funkciju eksplozije TNT-a. Zabava s akcijskim figurama iz Minecrafta u LEGO kompletu Uz komplet za slaganje s igračkama iz serije LEGO Minecraft samostalna i otvorena igru nadohvat je dječjih ruku. Odrasle će posebno oduševiti to što su kompleti iz serije LEGO Minecraft sjajan božićni ili rođendanski poklon za djecu. A uz fora nove figure iz siječnja 2020. s temom Minecrafta nikad se neće htjeti prestati igrati!