Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Minecraft > LEGO® Minecraft Vrtić za pande 21158

21158 Vrtić za pande

179,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 09-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Poznajete igrača Minecrafta koji bi se volio brinuti za slatke figure pande iz računalne igre Minecraft™? Sada može! Komplet za slaganje LEGO® Minecraft Vrtić za pande prenosi pustolovine u stvarni svijet, pa djeca mogu uživati u autentičnoj, aktivnoj igri Minecrafta u stvarnom svijetu.

Djeca stvaraju vlastite priče iz Minecrafta uz ovaj LEGO komplet za slaganje!
Djeca od 7 godina i više mogu nastaviti uživati u pustolovinama Minecrafta i u stvarnom okruženju. Mogu se brinuti za malu pandu i zabavljati ju, pripremiti zgradu vrtića i krevet na krovu gdje zaigrani medvjedić spava i nabaviti hranu za sve. Uz mnogo bambusa koji pande mogu grickati Alex donosi i ukusnu tortu za igru!

Slatka pande čine LEGO Minecraft još čarobnijim! Odrasle će posebno oduševiti to što su sjajan božićni ili rođendanski poklon za djecu. Kompleti iz serije LEGO Minecraft omogućuju djeci beskrajnu samostalnu igru. A uz pokretne i preslatke pande iz siječnja 2020. nikad se neće htjeti prestati igrati!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

21158

Brickcount

204

Težina

0,320 kg

Preporučena dob

7+

Poznajete igrača Minecrafta koji bi se volio brinuti za slatke figure pande iz računalne igre Minecraft™? Sada može! Komplet za slaganje LEGO® Minecraft Vrtić za pande prenosi pustolovine u stvarni svijet, pa djeca mogu uživati u autentičnoj, aktivnoj igri Minecrafta u stvarnom svijetu. Djeca stvaraju vlastite priče iz Minecrafta uz ovaj LEGO komplet za slaganje! Djeca od 7 godina i više mogu nastaviti uživati u pustolovinama Minecrafta i u stvarnom okruženju. Mogu se brinuti za malu pandu i zabavljati ju, pripremiti zgradu vrtića i krevet na krovu gdje zaigrani medvjedić spava i nabaviti hranu za sve. Uz mnogo bambusa koji pande mogu grickati Alex donosi i ukusnu tortu za igru! Slatka pande čine LEGO Minecraft još čarobnijim! Odrasle će posebno oduševiti to što su sjajan božićni ili rođendanski poklon za djecu. Kompleti iz serije LEGO Minecraft omogućuju djeci beskrajnu samostalnu igru. A uz pokretne i preslatke pande iz siječnja 2020. nikad se neće htjeti prestati igrati!