Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Overwatch > LEGO® Overwatch Junkrat i Roadhog 75977

75977 Junkrat i Roadhog

439,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 09-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Sadrži dva popularna lika iz Junkertowna!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

75977

Brickcount

380

Težina

0,630 kg

Preporučena dob

10+

Sada vaš omiljeni obožavatelj igre Overwatch® može izgraditi dio Junkertowna od LEGO® kocaka u kompletu 75977 Junkrat i Roadhog. Komplet za igru temelji se na međunarodno priznatoj timskoj akcijskoj igri Overwatch i donosi apokaliptičnu atmosferu Junkertowna, veoma popularnog svijeta iz Overwatcha. Komplet sadrži legendarni zločinački dvojac iz Overwatcha: Roadhoga i Junkrata. Roadhog je u obliku velike, detaljne figure BigFig i ima kuku na lancu i pušku. Figurica Junkrata ima legendarnu drvenu nogu i ispaljivač. Obožavatelji i djeca uživat će u autentičnim detaljima likova, žutog motocikla i diorami za izlaganje koja predstavlja Junkertown.

• Model od LEGO® kocaka sadrži 2 veoma popularne figure iz igre Overwatch®: BigFig Roadhoga s kukom na lancu i Junkrata s ispaljivačem i legendarnom drvenom nogom.
• Djeca i obožavatelji rado će slagati detaljni model iz igre Overwatch®, uključujuću figuru Pachimarija od kocaka.
• Akcijska igračka ima mnogo autentičnih detalja iz igre Overwatch® koji će se svidjeti djeci i obožavateljima. Tu su diorama za izlaganje sa znakom za Junkertown i žuti motocikl s kojim se mogu igrati odvojeno od kompleta.
• Overwatch® je nastao u kompaniji Blizzard Entertainment, koja je autor legendarne igre World of Warcraft®, i brzo je pridobio globalnu zajednicu strastvenih sljedbenika, izrodio brojne animirane videozapise, stripove i uzbudljiva globalna natjecanja u e-sportu.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO Overwatch® savršen su dar za obožavatelje međunarodno priznate timske akcijske igre.
• Zgrada odlagališta visoka je više od 21 cm, široka 22 cm, a duga 12 cm.