Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Overwatch > LEGO® Overwatch Kugla za rušenje 75976

75976 Kugla za rušenje

169,99 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Obožavatelji Overwatcha mogu sastaviti vlastiti model Wrecking Balla!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

75976

Brickcount

227

Težina

0,335 kg

Preporučena dob

9+

Omogućite svom omiljenom obožavatelju igre Overwatch® da uživa u epskim misijama u kompletu LEGO® Overwatch 75976 Kugla za rušenje. Komplet za igru iz serije Overwatch temelji se na međunarodno priznatoj timskoj akcijskoj igri i pretvara se iz borbenog robota čelične građe u brzu kuglu. Robotom Wrecking Ball, koji svi obožavatelji vole, upravlja Hammond, snalažljivi hrčak koji iskače iz kokpita baš kao u igri. Model ima četverostruke topove i 4 uda na izvlačenje koji se rasklapaju kada se pretvara u robot, pa će mališani uživati u igri prepoznatljivim likom iz Overwatcha. Stariji obožavatelji pokazat će svoju strast za Overwatch tako da izlože komplet blizu igraće konzole da ga svi prijatelji vide.

• Komplet iz serije LEGO® Overwatch sadrži figuricu hrčka Hammonda koja može iskočiti iz kokpita kada se poželiš još više zabaviti i okreneš ručicu.
• Svi koji vole figure junaka iz Overwatcha i robote koji se mogu složiti uživat će u pretvaranju modela od LEGO® kocaka iz robota u legendarnu kuglu. Usto ima mnoštvo detalja iz igre s junacima.
• Djeca i obožavatelji rado će slagati ovaj autentični model iz igre Overwatch®.
• Akcijska igračka pretvara se iz kugle koja se okreće u fora robota s četverostrukim topovima na rasklapanje i produljivim nogama, baš kao u igri, pa će djeca i obožavatelji uživati u brojnim autentičnim detaljima iz igre Overwatch®.
• Overwatch® je nastao u kompaniji Blizzard Entertainment, koja je autor legendarne igre World of Warcraft®, i brzo je pridobio globalnu zajednicu strastvenih sljedbenika, izrodio brojne animirane videozapise, stripove i uzbudljiva globalna natjecanja u e-sportu.
• Robot Wrecking Ball za kreativnu igru visok je više od 11 cm, dug 11 cm, a širok 13 cm. Kompleti za slaganje iz serije LEGO Overwatch® savršen su dar za obožavatelje međunarodno priznate timske akcijske igre.