Naslovnica > Teme > LEGO® Star Wars™ > LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192

75192 Millennium Falcon™

6299.99 kn 6 700,98 kn
Akcija vrijedi do 19.05.2018.
FREE
Procijenjeno vrijeme isporuke: 25-04-2018
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Sletio je ultimativni LEGO® Star Wars Millennium Falcon! Superbrzi brod Hana Sola iz Corellije pun je fora detalja i zanimljivih značajki. Divi se bogato uređenom trupu, tanjuru sa senzorom, gornjim i donjim četverostrukim laserskim topovima, 7 nogu za slijetanje, rampom za ulaz koja se spušta i skrivenim laserskim topom. Postavi do 4 figurice u kokpit s odvojivim krovom, ukloni vanjske ploče i otkrij detaljno uređenu unutrašnjost. Glavno skladište ima sjedala za figurice, holografsku igru Dejarik, tehničku stanicu s rotirajućim sjedalom za figuricu i ulazna vrata s ukrašenim prolazom. Prođi do stražnjeg prostora za nadzor hiperpogona iz konzole. Tu je i skriveno skladište u podu, 2 pristaništa za kapsule za bijeg i ljestve za pristup sjedalu za artiljerca te odvojivu uređenu ploču trupa s potpuno rotirajućim četverostrukim laserskim topom. Izloži Millennium Falcon uz svoje omiljene komplete za savršenu kolekciju... I kad pomisliš da ne može biti bolje, ispremještaj posadu i zamijeni tanjur senzora pa napravi ili klasičnu verziju Millennium Falcona ili onu iz epizoda VII/VIII. Sila je snažna u ovom kompletu!
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

75192

Brickcount

7541

Težina

13,640 kg

Preporučena dob

16+

Sletio je ultimativni LEGO® Star Wars Millennium Falcon! Superbrzi brod Hana Sola iz Corellije pun je fora detalja i zanimljivih značajki. Divi se bogato uređenom trupu, tanjuru sa senzorom, gornjim i donjim četverostrukim laserskim topovima, 7 nogu za slijetanje, rampom za ulaz koja se spušta i skrivenim laserskim topom. Postavi do 4 figurice u kokpit s odvojivim krovom, ukloni vanjske ploče i otkrij detaljno uređenu unutrašnjost. Glavno skladište ima sjedala za figurice,  holografsku igru Dejarik, tehničku stanicu s rotirajućim sjedalom za figuricu i ulazna vrata s ukrašenim prolazom. Prođi do stražnjeg prostora za nadzor hiperpogona iz konzole. Tu je i skriveno skladište u podu, 2 pristaništa za kapsule za bijeg i ljestve za pristup sjedalu za artiljerca te odvojivu uređenu ploču trupa s potpuno rotirajućim četverostrukim laserskim topom. Izloži Millennium Falcon uz svoje omiljene komplete za savršenu kolekciju... I kad pomisliš da ne može biti bolje, ispremještaj posadu i zamijeni tanjur senzora pa napravi ili klasičnu verziju Millennium Falcona ili onu iz epizoda VII/VIII. Sila je snažna u ovom kompletu!

$(window).load(function(){ equalHeightDivGroup(".dflagcont",".itemrow"); $('#zoomdb').zoom({magnify:2}); $('.zoominglink a').on('click', function() { setTimeout(function() { $('#zoomdb').zoom({magnify:2}); }, 300); }); }); $('span.addgift').qtip({ // Your config here style: { classes: 'qtip-green,qtip-rounded,qtip-shadow' } });