Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Star Wars™ > LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75257

75257 Millennium Falcon™

1 199,00 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Budi vlasnik Millennium Falcona iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

75257

Brickcount

1351

Težina

2,228 kg

Preporučena dob

9+

Model 75257 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon potaknut će maštu i djece i odraslih. Verzija legendarnog korelijskog teretnog broda od kocaka ima brojne detalje, kao što su rotirajuće gornje i donje topovske kupole, 2 pucača na opruge, rampa koja se spušta i kokpit koji se otvara s prostorom za 2 figurice. Gornje ploče mogu se otvoriti i otkriti detaljnu unutrašnjost u kojoj će djeca rado glumiti scene iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera uz likove iz Ratova zvijezda: Finna, Chewbaccu, Landa Calrissiana, Boolija, C-3PO-a, R2-D2-a i D-O-a. Kultni komplet iz serije LEGO Star Wars sjajan je dio kolekcije svih obožavatelja.

• Sadrži 7 likova iz serije LEGO® Star Wars™: figurice Finna, Chewbacce, C-3PO-a, Landa Calrissiana i Boolija te LEGO figure droida R2-D2-a i D-O-a.
• Model Millennium Falcon iz serije LEGO® Star Wars™ ima rotirajuće gornje i donje topovske kupole (u donju kupolu stanu 2 figurice), 2 pucača na opruge, rampu koja se spušta i kokpit koji se otvara za 2 figurice.
• Unutarnji detalji uključuju prostor za teret s 2 spremnika, navigacijsko računalo s rotirajućom stolicom, kauč i holografski stol za Dejarik, kuhinjicu, ležaj, skriveni odjeljak za krijumčarenje i hiperpogon s alatom za popravak.
• Oružje uključuje Chewbaccin laserski samostrijel, Finnov blaster i Landov blaster.
• Legendarni korelijanski teretni brod iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera potaknut će glumu scena.
• Komplet iz serije LEGO® Star Wars™ sjajan je rođendanski i božićni dar ili dar s temom Ratova zvijezda za bilo koju prigodu.
• Zvjezdani brod visok je više od 14 cm, dug 44 cm, a širok 32 cm.