Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Star Wars™ > LEGO® Star Wars™ Šatl Kyla Rena™ 75256

75256 Šatl Kyla Rena™

1 049,99 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Započni galaktičku igru uloga u šatlu Kyla Rena
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

75256

Brickcount

1005

Težina

0,000 kg

Preporučena dob

10+

Glumi svemirske pustolovine iz serije LEGO® Star Wars™ uz komplet 75256 Šatl Kyla Rena. Verzija osobnog transportnog vozila vrhovnog vođe od kocaka iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera ima mnogo detalja koji će se svidjeti i djeci i kolekcionarima, kao što su rotirajući desni motor za savijanje krila prilikom slijetanja i mogućnost skraćivanja krila savijanjem gornjeg dijela preko donjeg. Model ima pristupnu rampu koja se otvara, 2 pucača na opruge i kokpit za vrhovnog vođu Kyla Rena i 2 figurice iza. Ovaj sjajni brod iz serije LEGO Star Wars ne sadrži samo vrhovnog vođu nego i generala Prydea, sitskog vojnika, jurišnika Prvog reda i 2 viteza Rena za brzu akciju.

• Sadrži 6 figurica iz serije LEGO® Star Wars™: vrhovnog vođu Kyla Rena, generala Prydea, sitskog vojnika, jurišnika Prvog reda i 2 viteza Rena.
• Zapovjedni šatl Kyla Rena ima okretni desni motor za savijanje krila prilikom slijetanja, može skratiti krila tako da savije gornji dio preko donjeg, ima 2 pucača na opruge, pristupnu rampu koja se spušta i kokpit za 3 figurice.
• Oružje uključuje svjetlosni mač Kyla Rena, laserski pištolj generala Prydea, lasersku pušku sitskog vojnika, blaster jurišnika Prvog reda te sjekiru i buzdovan vitezova Rena.
• Dizajn kacige vitezova Rena novost je iz listopada 2019.
• Osobni transportni brod Kyla Rena iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera potaknut će igru uloga.
• Sjajan je rođendanski i božićni dar ili dar s temom Ratova zvijezda za bilo koju prigodu.
• Brod iz serije LEGO® Star Wars™ s raširenim krilima visok je više od 35 cm, dug 21 cm, a širok 50 cm.