Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Star Wars™ > LEGO® Star Wars™ Top na Zvijezdi Smrti 75246

75246 Top na Zvijezdi Smrti

179,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 21-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Stvori uzbudljivu scenu iz kolekcije LEGO® Star Wars™ na Zvijezdi smrti
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

75246

Brickcount

159

Težina

0,248 kg

Preporučena dob

7+

Svi obožavatelji mogu glumiti uzbudljive trenutke iz filma Ratovi zvijezda: Nova nada uz LEGO® komplet 75246 Top na Zvijezdi Smrti. Sadrži kontrolni toranj s magnetnom zrakom koju Obi-Wan Kenobi može onesposobiti i laserski top iz kojeg figurica topnika sa Zvijezde Smrti može ispaliti. Ovaj će komplet omogućiti djeci sjajno iskustvo slaganja i igre. Stariji graditelji i obožavatelji rado će izložiti model LEGO Topa sa Zvijezde Smrti nadahnut originalnim filmom o Ratovima zvijezda uz postojeću kolekciju.

• Sadrži figurice Obi-Wana Kenobija i topnika sa Zvijezde Smrti iz serije LEGO® Star Wars™.
• LEGO® model topa sa Zvijezde Smrti nadahnut je ključnom scenom iz originalnog filma Ratovi zvijezda: Nova nada u kojem se pojavljuje kontrolni toranj s magnetnom zrakom i laserski top na podizanje i okretanje s pucačem na opruge i prostorom za skladištenje raketa.
• Oružje uključuje Obi-Wanov plavi svjetlosni mač i lasersku pušku topnika sa Zvijezde Smrti.
• Komplet iz serije LEGO® Star Wars™ sjajan je rođendanski i božićni dar ili dar s temom Ratova zvijezda za bilo koju prigodu.
• Popularna igračka za slaganje temeljena na originalnom filmu o Ratovima zvijezda visoka je više od 9 cm, široka 16 cm, a duboka 11 cm.