Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Technic > LEGO® Technic Akrobatski kamion i motocikl 42106

42106 Akrobatski kamion i motocikl

439,99 kn
Procijenjeno vrijeme isporuke: 15-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Izazov slaganja pun akcije uz motocikl, model vučnog vozila i prikolicu. A ako traže pustolovine u kojima mogu pokazati još više hrabrosti, tu je i vatreni obruč! Ljubitelji motocikala mogu izvoditi odvažne trikove uz jednostavno upravljanje povlačenjem dok motociklom skaču prema plamenovima. Kamion ima gornje upravljanje, vrata koja se otvaraju i fora naljepnice koje će probuditi dječju maštu. Motocikl ima velike gume i još više naljepnica.

Model 2-u-1 za nevjerojatne pustolovine utrka
Komplet za slaganje pun je uzbudljivih elemenata koji će zaokupiti graditelje i ljubitelje motocikala. Prikolica koja se odvaja može se pretvoriti u rampu preko koje motocikl može poletjeti. Nakon što izvedete nevjerojatne trikove, postavite motocikl na prikolicu i pripremite se za novi događaj od kojeg se diže kosa na glavi. A ako tražite novi izazov, pretvorite model u komplet s trkaćim autom na daljinsko upravljanje.

Usvojite nove vještine uz igračke za slaganje iz serije LEGO® Technic
LEGO® graditelji mogu učiti o osnovama sile i pokreta u kompletu LEGO Technic (42106) Akrobatski kamion i motocikl. Savršen za obožavatelje LEGO kocaka i sve koji traže fora izazov slaganja.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

42106

Brickcount

610

Težina

0,925 kg

Preporučena dob

8+

Izazov slaganja pun akcije uz motocikl, model vučnog vozila i prikolicu. A ako traže pustolovine u kojima mogu pokazati još više hrabrosti, tu je i vatreni obruč! Ljubitelji motocikala mogu izvoditi odvažne trikove uz jednostavno upravljanje povlačenjem dok motociklom skaču prema plamenovima. Kamion ima gornje upravljanje, vrata koja se otvaraju i fora naljepnice koje će probuditi dječju maštu. Motocikl ima velike gume i još više naljepnica. Model 2-u-1 za nevjerojatne pustolovine utrka Komplet za slaganje pun je uzbudljivih elemenata koji će zaokupiti graditelje i ljubitelje motocikala. Prikolica koja se odvaja može se pretvoriti u rampu preko koje motocikl može poletjeti. Nakon što izvedete nevjerojatne trikove, postavite motocikl na prikolicu i pripremite se za novi događaj od kojeg se diže kosa na glavi. A ako tražite novi izazov, pretvorite model u komplet s trkaćim autom na daljinsko upravljanje. Usvojite nove vještine uz igračke za slaganje iz serije LEGO® Technic LEGO® graditelji mogu učiti o osnovama sile i pokreta u kompletu LEGO Technic (42106) Akrobatski kamion i motocikl. Savršen za obožavatelje LEGO kocaka i sve koji traže fora izazov slaganja.