Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Technic > LEGO® Technic Auto za reli Top Gear s upravljanjem putem aplikacije 42109

42109 Auto za reli Top Gear s upravljanjem putem aplikacije

949.99 kn 1 149,99 kn
Akcija vrijedi do 31.07.2020.
FREE
Procijenjeno vrijeme isporuke: 15-07-2020
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Poznajete ljubitelja automobilskih utrka koji bi volio voziti kao Stig iz BBC-jeve emisije Top Gear? Neka ispita svoje vještine uz komplet LEGO® Technic (42109) Auto za reli Top Gear s upravljanjem putem aplikacije. Prvo se može zabaviti dok slaže model auta za reli i otkriva sve elemente zbog kojih auto za reli radi. Adrenalin počinje rasti dok isprobava fora poteze u aplikaciji LEGO Technic CONTROL+.

Prihvatite izazove u besplatnoj aplikaciji LEGO Technic CONTROL+.
Aplikaciju pokreće Smart Hub i omogućava iznimno precizne pokrete za beskrajne kombinacije igre i autentične zvučne efekte. Može birati među različitim kontrolnim zaslonima za vožnju unaprijed, unatrag, upravljanje, ubrzavanje, kočenje i izbjegavanje prepreka. Dobit će i povratne informacije u stvarnom vremenu, uključujući zapis o brzini i nagibu te ispitati svoje vještine u odjeljku za izazove utrkivanja u aplikaciji. Treba otkriti i inspirativni sadržaj i videozapise u aplikaciji!

Svijet kompleta za slaganje s jedinstvenim igračkama iz serije LEGO Technic
U kompletima iz serije LEGO Technic djeca i odrasli koji vole usvajati nove inženjerske vještine pronaći će napredne izazove slaganja.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

42109

Brickcount

463

Težina

1,055 kg

Preporučena dob

9+

Poznajete ljubitelja automobilskih utrka koji bi volio voziti kao Stig iz BBC-jeve emisije Top Gear? Neka ispita svoje vještine uz komplet LEGO® Technic (42109) Auto za reli Top Gear s upravljanjem putem aplikacije. Prvo se može zabaviti dok slaže model auta za reli i otkriva sve elemente zbog kojih auto za reli radi. Adrenalin počinje rasti dok isprobava fora poteze u aplikaciji LEGO Technic CONTROL+. Prihvatite izazove u besplatnoj aplikaciji LEGO Technic CONTROL+. Aplikaciju pokreće Smart Hub i omogućava iznimno precizne pokrete za beskrajne kombinacije igre i autentične zvučne efekte. Može birati među različitim kontrolnim zaslonima za vožnju unaprijed, unatrag, upravljanje, ubrzavanje, kočenje i izbjegavanje prepreka. Dobit će i povratne informacije u stvarnom vremenu, uključujući zapis o brzini i nagibu te ispitati svoje vještine u odjeljku za izazove utrkivanja u aplikaciji. Treba otkriti i inspirativni sadržaj i videozapise u aplikaciji! Svijet kompleta za slaganje s jedinstvenim igračkama iz serije LEGO Technic U kompletima iz serije LEGO Technic djeca i odrasli koji vole usvajati nove inženjerske vještine pronaći će napredne izazove slaganja.