Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Technic > LEGO® Technic Mini CLAAS XERION 42102

42102 Mini CLAAS XERION

79,00 kn
Nažalost trenutno nije dostupno!

Molim automatsku obavijest čim artikl stigne:
Slanje
Stavi u omiljene
Mališani koji vole poljoprivredne igračke obožavat će komplet s traktorom LEGO® Technic (42102) Mini CLAAS XERION. Izrađen je u suradnji sa svjetski poznatim proizvođačem traktora, poduzećem CLAAS, i dolazi u legendarnoj kombinaciji zelene, crvene i sive boje, baš kao i pravi traktor CLAAS XERION. Fora model traktora ima i funkciju bušenja, pa se djeca mogu igrati na različite načine.

Mali traktor igračka s velikim mogućnostima
Uz funkcionalno upravljanje model traktora ima i rotacijski heder koji pokreću kotači. Djeca će rado dizati i spuštati heder, baš kao u stvarnosti. Vrijeme za prikupljanje uroda? Nema problema! Model ima 2-u-1 dizajn i pretvara se u kombajn, pa zabava traje dulje.

Igra i učenje uz igračke za slaganje LEGO Technic
Poznajte nekoga tko je spreman za novi izazov? Kompleti LEGO Technic sjajan su izbor. Osim tiskanih uputa uz LEGO komplet s traktorom dolazi i priručnik Instructions PLUS, pa je slaganje još zabavnije. Dostupan je u aplikaciji LEGO Life za pametne telefone i tablete, a ima alate za približavanje i rotiranje uz koje čak i mlađa djeca mogu samostalno slagati modele od LEGO kocaka.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

42102

Brickcount

130

Težina

0,170 kg

Preporučena dob

7+

Mališani koji vole poljoprivredne igračke obožavat će komplet s traktorom LEGO® Technic (42102) Mini CLAAS XERION. Izrađen je u suradnji sa svjetski poznatim proizvođačem traktora, poduzećem CLAAS, i dolazi u legendarnoj kombinaciji zelene, crvene i sive boje, baš kao i pravi traktor CLAAS XERION. Fora model traktora ima i funkciju bušenja, pa se djeca mogu igrati na različite načine. Mali traktor igračka s velikim mogućnostima Uz funkcionalno upravljanje model traktora ima i rotacijski heder koji pokreću kotači. Djeca će rado dizati i spuštati heder, baš kao u stvarnosti. Vrijeme za prikupljanje uroda? Nema problema! Model ima 2-u-1 dizajn i pretvara se u kombajn, pa zabava traje dulje. Igra i učenje uz igračke za slaganje LEGO Technic Poznajte nekoga tko je spreman za novi izazov? Kompleti LEGO Technic sjajan su izbor. Osim tiskanih uputa uz LEGO komplet s traktorom dolazi i priručnik Instructions PLUS, pa je slaganje još zabavnije. Dostupan je u aplikaciji LEGO Life za pametne telefone i tablete, a ima alate za približavanje i rotiranje uz koje čak i mlađa djeca mogu samostalno slagati modele od LEGO kocaka.