Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Teme > LEGO® Technic > LEGO® Technic Pokretna dizalica 42108

42108 Pokretna dizalica

849,00 kn
FREE
Procijenjeno vrijeme isporuke: 22-01-2021
Količina:
U košaricu
Stavi u omiljene
Komplet pun akcije za ljubitelje igračaka dizalica. Svi koji vole otkrivati kako veliki strojevi rade zabavit će se uz komplet LEGO® Technic 42108 Pokretna dizalica. Model je izazovan za slaganje, što je savršeno za ljubitelje serije LEGO Technic koji traže model pun funkcija.

Kamion s dizalicom pun elemenata za zabavu na gradilištu
Model dolazi u klasičnoj kombinaciji crne i žute boje, pa izgleda baš kao pravi. Uz mnogo realističnih elemenata radi kao prava dizalica. Prvo treba dovesti vozilo na pravo mjesto. Onda ga stabilizatorima učvrstiti. A onda, iz kabine kamiona, podignuti dizalicu i ispružiti teleskopsku ruku. Može dosegnuti doista daleko! Poslije možete premjestiti betonski stup dizalicom, što je sjajno za igru uloga ili za provjeru svih funkcija velike dizalice.

Igračka s gradilišta koja zaokuplja pozornost i služi za učenje
Ovo je izazovan i napredan model iz serije LEGO Technic u kojemu svijet inženjerstva oživljava.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

42108

Brickcount

1292

Težina

1,914 kg

Preporučena dob

10+

Komplet pun akcije za ljubitelje igračaka dizalica. Svi koji vole otkrivati kako veliki strojevi rade zabavit će se uz komplet LEGO® Technic 42108 Pokretna dizalica. Model je izazovan za slaganje, što je savršeno za ljubitelje serije LEGO Technic koji traže model pun funkcija. Kamion s dizalicom pun elemenata za zabavu na gradilištu Model dolazi u klasičnoj kombinaciji crne i žute boje, pa izgleda baš kao pravi. Uz mnogo realističnih elemenata radi kao prava dizalica. Prvo treba dovesti vozilo na pravo mjesto. Onda ga stabilizatorima učvrstiti. A onda, iz kabine kamiona, podignuti dizalicu i ispružiti teleskopsku ruku. Može dosegnuti doista daleko! Poslije možete premjestiti betonski stup dizalicom, što je sjajno za igru uloga ili za provjeru svih funkcija velike dizalice. Igračka s gradilišta koja zaokuplja pozornost i služi za učenje Ovo je izazovan i napredan model iz serije LEGO Technic u kojemu svijet inženjerstva oživljava.