Teme
Broj artikala na stanju: 509
Tražilica
Trazi
Briši
Dob 0
Dob 16
Cijena 9 kn
Cijena 2800 kn
Ako želite biti pravovremeno obaviješteni o događajima vezano za Brick.hr a uz to osvojiti i vrijedne nagrade, posjetite našu Facebook stranicu!
UPUTE ZA SLAGANJE
Trazi

Uvjeti isporuke

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe i/ili putem djelatnika Prodavatelja.

 

Proizvode koji su naručeni i plaćeni biti će isporučeni Kupcu najdulje u roku od 3 radna dana, pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12 sati od ponedjeljka do petka, radnim radnom danom, računajući od dana uplate. U slučaju nemogućnosti dostave naručenog Proizvoda ili pomicanja termina isporuke, Prodavatelj Kupca obavještava putem elektroničke pošte ili telefonski o nastalim problemima, te se dogovara novi termin isporuke ili se vraća uplaćeni iznos u cijelosti.

Prilikom preuzimanja dostavljenog Proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog, te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. Potpisom dostavnice i primitkom računa Kupac potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Cijene dostave:

  • Cijena dostve je 20 kn
  • Za narudžbe iznad 699 kn dostava je besplatna

 

*Navedene cijene sadrže PDV

 

Napomena: Ukoliko Prodavatelj organizira akcijsku prodaju koja bi bila popraćena besplatnom dostavom, navedena besplatna dostava vrijedi isključivo za Proizvode na akciji te za period u kojem je akcijska prodaja organizirana.