Uvjeti isporuke

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe i/ili putem djelatnika Prodavatelja.

U slučaju nemogućnosti dostave naručenog Proizvoda ili pomicanja termina isporuke, Prodavatelj Kupca obavještava putem elektroničke pošte ili telefonski o nastalim problemima, te se dogovara novi termin isporuke ili se vraća uplaćeni iznos u cijelosti.

Prilikom preuzimanja dostavljenog Proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog, te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. Potpisom dostavnice i primitkom računa Kupac potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Troškovi dostave

Cijena dostave ovisi o vrijednosti narudžbe. Cijena uključuje prikupljanje naručenih proizvoda, pakiranje i dostavu na odabranu adresu. Cijena dostave vidljiva je prilikom elektronskog zaključivanja narudžbe i jasno naznačena na računu. 

Za iznose računa kupnje do 500,00 kn cijena dostave je 45,00 kn, a za iznose računa kupnje veće od 500,00 kn dostava se ne naplaćuje.

Iznos računa Cijena dostave
do 500,00 kn 45,00 kn
    veći od 500,00 kn   dostava se ne naplaćuje

*Navedene cijene sadrže PDV

Napomena: Ukoliko Prodavatelj organizira akcijsku prodaju koja bi bila popraćena besplatnom dostavom, navedena besplatna dostava vrijedi isključivo za Proizvode na akciji te za period u kojem je akcijska prodaja organizirana.

 

Po uzrastu