Niske cijene
Ekskluzivni artikli
Brza dostava
Online plaćanje
Popusti
Naslovnica > Više nisu dobavljivi > LEGO® Technic Buggy 42101

42101 Buggy

79,00 kn
Nažalost artikl više nije dostupan u LEGO ponudi!
Djeca dobivaju dvostruku zabavu uz komplet LEGO® Technic (42101) Buggy. Neka mladi umovi dobiju krila dok glume kako jure preko pješčanih dina u buggyju. No to nije kraj zabave! Model buggyja može se pretvoriti u elegantni trkaći auto, pa djeca mogu sudjelovati u još više pustolovina.

LEGO komplet s mnogo skrivenih detalja
Moderna kombinacija boja? Ovdje! Naljepnice u obliku lubanje? Ovdje! Funkcionalno upravljanje i ovjes? Naravno! Ako tražite akcijske igračke s mnogo elemenata koje će djeca obožavati, ovaj nevjerojatni komplet ima sve što trebate.

Igračke za slaganje uz koje djeca razvijaju nove vještine
Kompleti za slaganje iz serije LEGO Technic savršeni su za obožavatelje LEGO kocaka koji traže novi izazov. Vozila izgledaju i funkcioniraju kao prava, pa će djeca uživati u slaganju modela i igri njima. U svakom kompletu nalaze se tiskane upute, ali postoji i novi način sastavljanja modela auta uz priručnik Instructions PLUS, dostupan u aplikaciji LEGO Life. Interaktivni priručnik ima alate za približavanje i rotiranje kako bi i mlađa djeca mogla složiti ovu fora inženjersku igračku.
Podijeli s prijateljima
Itemnumber

42101

Brickcount

117

Težina

0,149 kg

Preporučena dob

7+

Djeca dobivaju dvostruku zabavu uz komplet LEGO® Technic (42101) Buggy. Neka mladi umovi dobiju krila dok glume kako jure preko pješčanih dina u buggyju. No to nije kraj zabave! Model buggyja može se pretvoriti u elegantni trkaći auto, pa djeca mogu sudjelovati u još više pustolovina. LEGO komplet s mnogo skrivenih detalja Moderna kombinacija boja? Ovdje! Naljepnice u obliku lubanje? Ovdje! Funkcionalno upravljanje i ovjes? Naravno! Ako tražite akcijske igračke s mnogo elemenata koje će djeca obožavati, ovaj nevjerojatni komplet ima sve što trebate. Igračke za slaganje uz koje djeca razvijaju nove vještine Kompleti za slaganje iz serije LEGO Technic savršeni su za obožavatelje LEGO kocaka koji traže novi izazov. Vozila izgledaju i funkcioniraju kao prava, pa će djeca uživati u slaganju modela i igri njima. U svakom kompletu nalaze se tiskane upute, ali postoji i novi način sastavljanja modela auta uz priručnik Instructions PLUS, dostupan u aplikaciji LEGO Life. Interaktivni priručnik ima alate za približavanje i rotiranje kako bi i mlađa djeca mogla složiti ovu fora inženjersku igračku.